aimodosia
Σήμερα, μέχρι τις 13:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία

Σε αιμοδοσία καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας ο «Μύσων», σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, υπό την αιγίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας στα γραφεία του από τις 9:00 πμ έως τη 13:00 μμ.

Η ανακοίνωση

«Καλούμε όλους του συναδέλφους μας να προσέλθουν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στην αιμοδοσία που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας στα γραφεία του από τις 9.00 πμ έως τη 13.00 μμ για να δώσουμε αίμα και να χαρίσουμε ζωή για μια ακόμη φορά όλοι μαζί!

Ενισχύουμε την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας «ο Μύσων» .

ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

Επίσης οι συνάδελφοι που οφείλουν φιάλες αίματος παρακαλούνται να προσέλθουν στην αιμοδοσία για να τις επιστρέψουν.

Η ανάπτυξη και στήριξη του θεσμού της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ  αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, αγάπης, συναδελφικότητας και συλλογικού ενδιαφέροντος.

  • Χρειάζεται να κρατάμε ταυτότητα και ΑΜΚΑ
  • Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν δανειστεί φιάλη αίματος να την επιστρέψουν.

Ενημερώνουμε τους Εθελοντές αιμοδότες ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Κινητής Μονάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. 

Για την αιμοδοσία προβλέπεται η ανάλογη αιμοδοτική άδεια για την ημέρα αιμοδοσίας και επιπλέον δύο μέρες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ύπνος
Ύπνος και εγκέφαλος: Οι 5 συνήθειες που μπορεί να επιταχύνουν τη γήρανσή του
Ο ύπνος δεν επηρεάζει μόνο το πόσο ξεκούραστοι αισθανόμαστε την επόμενη ημέρα. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη μακροχρόνια υγεία του εγκεφάλου.
Ύπνος και εγκέφαλος: Οι 5 συνήθειες που μπορεί να επιταχύνουν τη γήρανσή του
αεν
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού – Προθεσμία έως 6 Απριλίου
ΑΕΝ: Όλες οι Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού στην Ελλάδα – Πού βρίσκονται - Οι σχολές αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για μαθητές που...
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού – Προθεσμία έως 6 Απριλίου
ιραν
Φρουροί της Επανάστασης: Νέα πυραυλική επίθεση κατά αμερικανικής βάσης στη Σαουδική Αραβία
Η Prince Sultan Air Base θεωρείται κρίσιμος κόμβος για την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στον Κόλπο.
Φρουροί της Επανάστασης: Νέα πυραυλική επίθεση κατά αμερικανικής βάσης στη Σαουδική Αραβία