πανεπιστήμιο αιγαιου
Όλες οι φοιτητικές ομάδες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό απέδειξαν το ταλέντο τους και τη δημιουργικότητά τους. Η διάκρισή τους αντιπροσωπεύει όχι μόνο την ατομική τους επιτυχία, αλλά επίσης την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχεται στο πανεπιστήμιο

Επιτυχία και δημιουργικότητα συναντούν τη διεθνή αναγνώριση, καθώς φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου διακρίθηκαν σε διαγωνισμό παραγωγής εκπαιδευτικού βίντεο.

To Edit Video Challenge  https://www.editvideochallenge.org/ λαμβάνει χώρα κάθε Νοέμβριο επί 10 χρόνια και συμμετέχουν 12 ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια από 11 χώρες. Η Ελλάδα συμμετέχει μέσω της ομάδας Media Pedagogy http://www.mediapedagogy.gr/  από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το μοναδικό στην Ελλάδα που συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Η κεντρική ιδέα του διαγωνισμού είναι η εξής: Ανακοινώνονται 3 λέξεις κλειδιά και οι ομάδες των φοιτητών/τριών που συμμετέχουν έχουν μόλις 4 ημέρες να κινηματογραφήσουν, να μοντάρουν και να ανεβάσουν στο YouTube ένα εκπαιδευτικό βίντεο που περιλαμβάνει αυτές τις λέξεις. Ο διαγωνισμός έτρεξε από 22 Νοεμβρίου (ανακοίνωση των λέξεων κλειδιά στην ιστοσελίδα) μέχρι 1 Δεκεμβρίου (ανακοίνωση νικητήριου βίντεο). Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου φέτος έλαβε δύο από τις τρεις διακρίσεις.

Βραβείο κοινού: Snow Globe https://www.youtube.com/watch?v=QEFsSHvRwVM (Άγγελος Ρίζος και Ευαγγελία Ντούρη, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης).
Ειδική αναφορά: Pontos, Never Forget https://www.youtube.com/watch?v=fYq9fb4hxkI (Δημήτρης Συμελίδης και Μαρία Ορφανού, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης)

Όλες οι φοιτητικές ομάδες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό απέδειξαν το ταλέντο τους και τη δημιουργικότητά τους. Η διάκρισή τους αντιπροσωπεύει όχι μόνο την ατομική τους επιτυχία, αλλά επίσης την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχεται στο πανεπιστήμιο.

Υπεύθυνος για την συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι ο Αλιβίζος (Λοΐζος) Σοφός http://www.lsofos.com/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα