sxoleio
Παραβίασαν την κάσα της πόρτας για να εισέλθουν αφαιρώντας μάλιστα τους…μεντεσέδες

Διάρρηξη σημειώθηκε χθες τη νύχτα στο Α΄ γυμνάσιο Αγίου Νικολάου Κρήτης. Άγνωστοι μπήκαν στο χώρο αφού παραβίασαν ξύλινο εξωτερικό παράθυρο που μπαίνει στο διάδρομο του σχολείου. Κατευθύνθηκαν στα γραφεία της διεύθυνσης και παραβίασαν την κάσα της πόρτας για να εισέλθουν αφαιρώντας μάλιστα τους…μεντεσέδες σύμφωνα με το anatolh.com.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου κα Πόπη Δασκαλογιαννάκη, παραβίασαν εφοριαμό που βρίσκεται στο γραφείο της και αφαίρεσαν 500 περίπου ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για τα εισιτήρια προβολής εκπαιδευτικής ταινίας που θα πήγαιναν τα παιδιά του σχολείου. Επίσης από το γραφείο της γραμματέως αφαίρεσαν 50 περίπου ευρώ σε κέρματα.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα με τη σήμανση να παίρνει αποτυπώματα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλιουπολη
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πατέρας καταγγέλλει λανθασμένη ενημέρωση για το παιδί του
Αναστάτωση και οδύνη από την πτώση δύο 17χρονων – Λάθος ειδοποίηση οδήγησε οικογένεια στο νοσοκομείο
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πατέρας καταγγέλλει λανθασμένη ενημέρωση για το παιδί του
θρανια
Για τις Πανελλήνιες ρε γαμώτο;
«Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι ανάγκη αυτή τη στιγμή να αλλάξουν νοοτροπία και να δουν με άλλο μάτι την γνωστική εξέλιξη των παιδιών»
Για τις Πανελλήνιες ρε γαμώτο;