ιεπ
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ07) θα μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Goethe-Institut Athen από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας (Goethe-Institut Athen), στο πλαίσιο του μεταξύ τους Συμφώνου Συνεργασίας (2017), προγραμματίζουν τη δεύτερη υλοποίηση του εξ αποστάσεως επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο «Η χρήση του Portfolio στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση». 

Στο εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα καλούνται να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ07), μόνιμοι και αναπληρωτές, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, που διδάσκουν σε σχολεία των αντίστοιχων βαθμίδων και μονάδων κατά το τρέχον σχολικό έτος 2023-2024, οι οποίοι/-ες δεν συμμετείχαν στο αντίστοιχο περσινό πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρει η δημιουργία και η αξιοποίηση της μεθόδου «Portfolio» και να αναγνωρίσουν την προστιθέμενη αξία της στο μάθημα της Γερμανικής Γλώσσας. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι τριάντα δύο (32) ώρες, εκ των οποίων οκτώ (8) ώρες σύγχρονη     εξ αποστάσεως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως επιμόρφωση.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας (ΠΕ07) θα μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Goethe-Institut Athen από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 23:59.

Μετά την ολοκλήρωση του επιμορφωτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα λάβουν βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης από το Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας (Goethe-Institut Athen) με την υπογραφή των δύο συνεργαζόμενων φορέων. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή: Αυτά τα μπουκάλια έχουν 40.000 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα της τουαλέτας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΕΜΠΗ
Τέμπη: Εξοργιστικό περιστατικό σε σχολείο - Γυμνασιάρχης έσκισε λίστα μαθητών με τα ονόματα των θυμάτων
Όταν οι μαθητές αντέδρασαν εκείνος κάλεσε την αστυνομία
Τέμπη: Εξοργιστικό περιστατικό σε σχολείο - Γυμνασιάρχης έσκισε λίστα μαθητών με τα ονόματα των θυμάτων