ypaith
Ενημέρωση από τον αιρετό Παναγιώτη Ι. Αντωνακάκη

Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π), θα συνεδριάσει στις 29 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη, με θέματα που αφορούν τους Διοικητικούς Υπαλλήλους που εργάζονται στην Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Ειδικότερα τα θέματα που θα συζητηθούν για τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς τμήματος Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι τα παρακάτω:

-ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

- ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

- ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΛΑΔΟ/ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

- ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

- ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ

 

-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΔΑΧ

- ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΛΑΔΟ

- ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ

 

Παναγιώτης Ι. Αντωνακάκης

Αιρετός ΚΥΣΔΙΠ

Μέλος της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης-ΥΠΑΙΘ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα