Χιλιάδες άνθρωποι, φοιτητές, εκπρόσωποι φορέων, παρατάξεων και κομμάτων βρέθηκαν και σήμερα στο Πολυτεχνείο, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στη μεγάλη επέτειο της εξέγερσης που πραγματοποιήθηκε πριν από 50 χρόνια.
Οι πύλες του ιδρύματος έκλεισαν στις 13:00, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία στις 15:00.
Ξεκινάει η πορεία
Πατησίων, Χαυτεία, Σταδίου, Πλατεία Συντάγματος και οι υπόλοιποι δρόμοι που οδηγούν στην αμερικανική πρεσβεία θα παραμείνουν κλειστοί έως ότου ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις μνήμης.
Το γενικό κάλεσμα έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 στη Κλαυθμώνος όπου θα συμμετέχουν ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ συλλογικότητες, εργατικά σωμάτια, αριστερές οργανώσεις και αναρχικοί.
Το ΠΑΜΕ έχει προαναγγείλει συγκέντρωση στα προπύλαια στις 14:00 και τις 16:30.




Φωτογραφίες: INTIME NEWS
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις
Alfavita Newsroom