Bullying σε μαθητή στο Κορωπί: Τον ξυλοκοπούσαν και του ζητούσαν να κάνει χρήση κάνναβης χωρίς να το θέλει
Χειροπέδες σε 15χρονο μαθητή

Έναν εφιάλτη ζούσε ένα 14χρονο αγόρι στο Κορωπί, από συστηματικό bullying άλλων ανηλίκων. Ένας 15χρονος κατηγορείται για βιαιοπραγίες σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με την προανακριτική διαδικασία, ο 15χρονος μαζί με άλλον έναν 16χρονο μαθητή προέβαιναν τα τελευταία τρία χρόνια σε συστηματικό εκφοβισμό του 14χρονου μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Οι αστυνομικοί, παράλληλα, εντόπισαν και το δεύτερο μαθητή που εμπλέκεται στο συμβάν, ο οποίος προσήχθη και εξετάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα το πρωί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όταν ένας από τος κατηγορούμενους για ακόμη μία φορά έβρισε και ξυλοκόπησε τον 14χρονο.

Έτσι έγινε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ η οποία μετέβη στο σημείο και συνέλαβε τον 15χρονο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στο τμήμα προσήλθε και ένας ακόμη συμμαθητή του.

Ο 15χρονος, λίγες ώρες πριν συλληφθεί, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, έτερο ανήλικο παθόντα που ανέμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη παπαδομαρκακης
Υπουργείο Παιδείας: Πρόσληψη 304 αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα
Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.
Υπουργείο Παιδείας: Πρόσληψη 304 αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Άδωνις Γεωργιάδης
Κωνσταντοπούλου: «Η ΝΔ να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία – Υπόλειμμα φασισμού ο Γεωργιάδης»
«Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που κρύβεται, η χώρα είναι ακυβέρνητη» - Νέα επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Μαξίμου
Κωνσταντοπούλου: «Η ΝΔ να μετονομαστεί σε Νέα Δικογραφία – Υπόλειμμα φασισμού ο Γεωργιάδης»
Γιώργος Κακούσης
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τέθηκε εκτός εκπομπών ΕΡΤ ο Γιώργος Κακούσης - «Νόμιμες οι συναλλαγές μου» –
Γιώργος Κακούσης: «Όλες οι συνναλαγές μου είναι νόμιμες – Από συναδέλφους πληροφορήθηκα ότι εμφανίζομαι ως ύποπτος»
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τέθηκε εκτός εκπομπών ΕΡΤ ο Γιώργος Κακούσης - «Νόμιμες οι συναλλαγές μου» –