ξυλοδαρμος κρητη
Σοκάρει βίντεο που παρακινεί νέους να έρθουν στην Κρήτη για αντίποινα στην 15χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει ένα περιστατικό ξυλοδαρμού ενός 13χρονου, στις 15 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, καθώς μία 15χρονη κοπέλα, τον χτυπάει άγρια σε κοινή θέα.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που είχε δημοσιευθεί φαίνεται ο 13χρονος να προσπαθεί να προστατευτεί χωρίς ο ίδιος να αποδίδει πίσω τα χτυπήματα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11) η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως υπάρχει ένα βίντεο στο TikTok που παρακινεί νέους να μετακινηθούν στην Κρήτη και να τιμωρήσουν το κορίτσι.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα έγιναν στις 15 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, με το θύμα να προσπαθεί να προστατευτεί και να κρύψει το πρόσωπό του με ένα καπέλο.

Η 15χρονη όχι μόνο δεν σταματά, αλλά σφίγγει το παιδί από το λαιμό. Εκείνος επιλέγει να μην ανταπεξέλθει στα χτυπήματα και τα υπομένει.

Εξοργιστικές είναι και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων ανήλικων, που βρισκόντουσαν στο σημείο, οι οποίοι όχι μόνο δεν απομάκρυναν την 15χρονη, αλλά το διασκέδαζαν και της ζητούσαν να συνεχίζει.

Η λήψη ολοκληρώνεται με την 15χρονη να χτυπάει στο κεφάλι τον 13χρονο.

Οι γονείς του 13χρονου έκαναν μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς για το μαρτύριο του παιδιού τους.

Ο 13χρονος επέστρεψε σπίτι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αναγκάστηκε να μιλήσει όταν το βίντεο άρχισε να διανέμεται σε φίλους και γνωστούς του.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης, με τις εικόνες να προκαλούν αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα