sholiki_taxi
Τραυματίστηκαν δύο μαθητές σε δημοτικό σχολείο - Αθωώθηκαν η εντεταλμένη σύμβουλος και μέλη σχολικής επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης

Αθωώθηκαν στο Εφετείο οι 14 κατηγορούμενοι για την πτώση ανεμιστήρα από οροφή σε δημοτικό σχολείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβρη του 2018, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο μαθητών.

Τα 14 άτομα - ανάμεσα τους μια εντεταλμένη σύμβουλος και μέλη σχολικής επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης - «κάθισαν στο σκαμνί» με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συναυτουργία, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στο 5ο δημοτικό σχολείο, στην περιοχή της Μαρτίου, όταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος έπεσε από την οροφή ένας ανεμιστήρας και τραυμάτισε ένα κοριτσάκι στον αυχένα. Από την πτώση προκλήθηκαν εκδορές και σε έναν ακόμη μαθητή του σχολείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekav_107.jpg
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 87χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι
Έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος στις Συκιές – Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος από διασώστες του ΕΚΑΒ.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 87χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι