Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (23/10) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν ΙΧ παρέσυρε μία 14χρονη μαθήτρια.
Συγκεκριμένα, όταν η ανήλικη αποβιβάστηκε από το σχολικό λεωφορείο και προσπάθησε να περάσει έναν παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, την παρέσυρε ΙΧ με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ατύχημα έγινε στο ρεύμα από Βούλα προς Αθήνα, στο ύψος της Γλυφάδας, όταν διερχόμενο ΙΧ παρέσυρε τη 14χρονη την ώρα που εκείνη επιχείρησε να περάσει έναν παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, χωρίς όμως να βρίσκεται στη διάβαση πεζών.
Το κορίτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο τα αυτοκίνητα κινούνται με μικρότερη ταχύτητα, λόγω του παραδρόμου.
Με μονάδα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ