Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο καθηγητής γυμναστικής δημοτικού σχολείου του Ασπρόπυργου, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα (09/11), ενώπιον τακτικού ανακριτή.
Στον κατηγορούμενο ορίστηκαν οι όροι της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πλήρως όσα του αποδίδονται και φέρεται να έκανε λόγο για προσπάθεια των γονέων να τον διώξουν από το σχολείο.
Μάλιστα, στη δικογραφία φέρεται να περιέχονται καταθέσεις συναδέλφων του καθηγητών, που δεν έχουν κάνει καμία αρνητική αναφορά σε βάρος του.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 8 καταγγελίες γονιών για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ