εκλογές αιρετών
Ενημέρωση για τις αποφάσεις του ΚΥΣΔΙΠ στις 3/11

Ενημέρωση για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΙΠ της Παρασκευής  3-11-2023 και αφορούν τους μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους των Περιφερειακών Δνσεων και Δνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, κάνουν οι αιρετοί ΚΥΣΔΙΠ, Παναγιώτης Ι. Αντωνακάκης και Ιακωβίδης Γιάννης.

Σημειώνεται πως οι αποφάσεις αφορούν μόνο υπαλλήλους περιφερειακών Υπηρεσιών, των αποσπασμένων εκπαιδευτικών, και υπαλλήλων εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας

Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Ι. Αντωνακάκης αναφέρει πως εξετάστηκαν τα θέματα 8 αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή οι οποίες έγιναν δεκτές, οι χορηγήσεις άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης οι οποίες έγιναν δεκτές και μία αίτηση μετάθεσης που έγινε δεκή. 

Αντίστοιχα, ο Ιακωβίδης Γιάννης, αναφέρει πως «το συμβούλιο θα συνεδριάσει σύντομα για να εξετάσει θέματα που αφορούν διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς, των Περιφερειακών Υπηρεσιών και των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας τα οποία δεν εξετάστηκαν το προηγούμενο διάστημα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Γενιδούνιας
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
«Οι απειλές του πρωθυπουργού ακόμα και για απολύσεις εκπαιδευτικών εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο στοχοποίησης και τρομοκράτησης»
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
foto_education_pencils_blue.jpg
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
Ολοκληρώθηκε η Δημόσια Κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία – Αναρτήθηκαν τα Αποτελέσματα
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
ΥΠΑΙΘΑ
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γιαννικόπουλο
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»