εκλογές αιρετών
Ενημέρωση για τις αποφάσεις του ΚΥΣΔΙΠ στις 3/11

Ενημέρωση για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΙΠ της Παρασκευής  3-11-2023 και αφορούν τους μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους των Περιφερειακών Δνσεων και Δνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, κάνουν οι αιρετοί ΚΥΣΔΙΠ, Παναγιώτης Ι. Αντωνακάκης και Ιακωβίδης Γιάννης.

Σημειώνεται πως οι αποφάσεις αφορούν μόνο υπαλλήλους περιφερειακών Υπηρεσιών, των αποσπασμένων εκπαιδευτικών, και υπαλλήλων εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας

Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Ι. Αντωνακάκης αναφέρει πως εξετάστηκαν τα θέματα 8 αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή οι οποίες έγιναν δεκτές, οι χορηγήσεις άδειας υπηρεσιακής εκπαίδευσης οι οποίες έγιναν δεκτές και μία αίτηση μετάθεσης που έγινε δεκή. 

Αντίστοιχα, ο Ιακωβίδης Γιάννης, αναφέρει πως «το συμβούλιο θα συνεδριάσει σύντομα για να εξετάσει θέματα που αφορούν διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς, των Περιφερειακών Υπηρεσιών και των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας τα οποία δεν εξετάστηκαν το προηγούμενο διάστημα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα