Πρότυπα ΕΠΑΛ: Διόρθωση στην υπουργική απόφαση για την επιλογή Υποδιευθυντών
Αναλυτικά η απόφαση

Το υπουργείο Παιδείας, προχώρησε μέσω ΦΕΚ, στην διόρθωση λάθους στην επιλογή Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ και τη διαμόρφωσε εκ νέου.

Δείτε εδώ την απόφαση

Στην υπό στοιχεία Κ3/118586/23.10.2023 απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Β’ 6133/2023) στη σελίδα 68598/Α’ στήλη, στο σημείο 7. α) διορθώνεται το εσφαλμένο εκ παραδρομής από:

«7. α) Η θητεία των Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. διαρκεί τέσσερα (4) έτη και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους. Ο ορισμός και η τοποθέτηση στις κενούμενες θέσεις γίνεται για το υπόλοιπο της θητείας αυτής. Οι τοποθετούμενοι σε κενές ή κενούμενες θέσεις εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά τη λήξη της θητείας τους μέχρι την ανάληψη της υπηρεσίας των νέων Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ»

και διαμορφώνεται ως εξής:

«7. α) Η θητεία των Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. διαρκεί τέσσερα (4) έτη και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους. Ο ορισμός και η τοποθέτηση στις κενούμενες θέσεις γίνεται για το υπόλοιπο της θητείας αυτής. Οι τοποθετούμενοι σε κενές ή κενούμενες θέσεις εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά τη λήξη της θητείας τους μέχρι την ανάληψη της υπηρεσίας των νέων Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. Η τοποθέτηση των Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. πραγματοποιείται με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

poseidonos
Ποσειδώνος: Έχει σκαφτεί το 80% της σήραγγας- Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία
Θα καταργηθούν 6 φανάρια, εξασφαλίζοντας ταχύτερη διέλευση των οχημάτων αλλά και ευκολότερη πρόσβαση των πεζών στη θάλασσα
Ποσειδώνος: Έχει σκαφτεί το 80% της σήραγγας- Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία