Δόμνα Μιχαηλίδου με μαθητές της Ύδρας
«Διαβάσαμε παραμύθια στο 1ο Νηπιαγωγείο της Ύδρας» - «Να γνωρίζω τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας από κοντά! Αυτό θέλω»

Την εμπειρία της από την επίσκεψή της στο νησί της Ύδρας μοιράστηκε στα social media η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μάλιστα, ένας μαθητής σε Νηπιαγωγείο του νησιού της έφτιαξε «τον πιο νόστιμο χυμό» για να ξεδιψάσει, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook.

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

«Στην Ύδρα!

Είχα τη χαρά να βρεθώ σε όλα τα σχολεία της Ύδρας μας, μαζί με τον Δήμαρχο του νησιού, Γιώργο Κουκουδάκη.

Με τη Χριστίνα και τη Μύριαμ διαβάσαμε παραμύθια στο 1ο Νηπιαγωγείο ενώ στο 2ο Νηπιαγωγείο του νησιού ο Νικόλας μου έφτιαξε τον πιο νόστιμο χυμό για να ξεδιψάσω! Συνάντησα εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς. Δεν μπορώ να μην μιλήσω για τις δραστήριες νέες εκπαιδευτικούς στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο. Όρεξη και μεράκι για προσφορά! Στο Γυμνάσιο και το Λύκειο κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση με μαθητές, γονείς, την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαστε δίπλα σας! Να το ξέρετε!

Να γνωρίζω τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας από κοντά! Αυτό θέλω. Να ακούω τις σκέψεις, τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους. Κι όλοι μαζί να κάνουμε τα σχολεία μας καλύτερα! Και το πετυχαίνουμε! Με διάλογο και συνεργασία.

Λίγο πριν την αναχώρησή μας και μια ευχάριστη συνάντηση με τον αγαπημένο κύριο Γιάννη από το Β1 ΚΑΠΗ Πειραιά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

taksi
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Οι γονείς καλούνται να πληρώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή στο πρόγραμμα, ενώ η Ένωση ζητά άμεση κατάργηση της εισφοράς και διεύρυνση των θέσεων
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Μια γιορτή για όλους
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμαριάς και ο «Ηλιάτορας» ενώνουν δυνάμεις για ένα διήμερο δράσεων, τέχνης και συζητήσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και...
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών