δασκάλα
Είναι επίτευγμα για έναν δάσκαλο να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το μάθημα, το σχολείο και τις ώρες που περνούν σε αυτό και παράλληλα να κάνουν κτήμα τους τη γνώση

H δασκάλα του δημοτικού σχολείου Ζαγοράς Θεσσαλίας, Αλεξία Βαλιάκου, μέσω της διαδραστικής μάθησης, διδάσκει με έναν διαφορετικό τρόπο, κάνοντας το μάθημα πιο ευχάριστο και πιο εύκολο για τα παιδιά.

Η Αλεξία Βαλιάκου διδάσκει στο δημοτικό σχολείο της Ζαγοράς και παρά τις καταστροφές που έχουν πλήξει την περιοχή και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί παιδιά και εκπαιδευτικοί, μιας και καθυστέρησε η έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το μάθημα, το σχολείο και τις ώρες που περνούν σε αυτό και παράλληλα να κάνουν κτήμα τους τη γνώση.

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως την προσπάθειά της στηρίζουν και οι γονείς των παιδιών.

Έτσι προσπαθώντας να μάθει στα παιδιά τι είναι το υποκείμενο επινόησε ένα τραγούδι με νησιώτικα τραγούδια ώστε να είναι πιο εύκολο και κατανοητό για τους μικρούς μαθητές.

Η κυρία Βαλιάκου, διδάσκει σε μαθητές της Α' Δημοτικού και δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως το μάθημα είναι διασραστικό αφού τα παιδιά χορεύουν και τραγουδούν μαθαίνοντας παράλληλα συντακτικό.

Η Αλεξία Βαλιάκου, αλλάζοντας τους στίχους στα τραγούδια, για την εκμάθηση του συντακτικού, δήλωσε πως σειρά έχει τα παιδιά να μάθουν το αντικείμενο, αποκαλύπτοντας πως συνέχεια έχει ένα pop τραγούδι.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pontiakos_ellinismos
Μορφωτικές πρωτοβουλίες και δράσεις για θέματα Ποντιακού Ελληνισμού
«Ένας τρόπος υπάρχει για να μπορούν οι νεότερες γενιές να συνδεθούν με τον Πόντο κι αυτός ο τρόπος είναι η γνώση. Η γνώση της ιστορίας και του...
Μορφωτικές πρωτοβουλίες και δράσεις για θέματα Ποντιακού Ελληνισμού