γυμνάσιο Μούδρου
Στα πακέτα μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Λήμνου εκφράζουν με μηνύματα την αγάπη και τη συμπαράστασή τους προς τα παιδιά των σχολείων της Θεσσαλίας

Σήμερα, Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, ολοκληρώθηκε η δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των σχολείων της Λήμνου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών με μηνύματα ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης, με προορισμό τα πλημμυροπαθή σχολεία της Θεσσαλίας.

Ο εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Μούδρου, κ. Ιωάννης Μεταξάς, παρέδωσε τα πακέτα με σχολικά είδη στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Νικόλαο Ζέρβα. Στα πακέτα μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Λήμνου εκφράζουν με μηνύματα την αγάπη και τη συμπαράστασή τους προς τα παιδιά των σχολείων της Θεσσαλίας.

 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου, το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» ευχαριστεί θερμά όλη τη μεγάλη οικογένεια των σχολείων που συνέπραξαν στο έργο αυτό: "τα γυμνάσια Λιβαδοχωρίου και Μύρινας, με τα οποία συνεργαστήκαμε για τον κοινό σκοπό και το Γενικό Λύκειο Μούδρου, που  ανταποκρίθηκε με προθυμία και συνέβαλε ουσιαστικά"!

Πολλές ευχαριστίες σε παιδιά, γονείς, κηδεμόνες και φίλους που προσέφεραν με αγάπη και αλληλεγγύη! Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης»  ευχαριστεί πάρα πολύ τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Ιωάννη Μεταξά, που ανέλαβε με προθυμία να μεταφέρει τα μικρά μας δώρα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ώστε να διανεμηθούν με τον καλύτερο τρόπο όπου υπάρχει ανάγκη!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΚΡΥ
Συγκλονιστικό! Δυο γονείς που έχασαν στα Τέμπη το μοναχοπαίδι τους δώρισαν εξοπλισμό στο Τμήμα που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει!
Προσέφεραν εξοπλισμό για την εκπαίδευση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει
Συγκλονιστικό! Δυο γονείς που έχασαν στα Τέμπη το μοναχοπαίδι τους δώρισαν εξοπλισμό στο Τμήμα που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει!