eeeek-kalitheas
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι μάχες διεξάγονται πλέον ...στο facebook: «Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ»

Στην αντεπίθεση πέρασε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, εναντίον του πρώην συμμαθητή της και νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα ανέφερε ότι είχε κανονίσει αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας το οποίο επισκέφθηκε χτες, και η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη!

«Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας, ανάρτησε η κ.Μιχαηλίδου στο προφίλ της, αφού πλέον φαίνεται πως οι αντιπαραθέσεις διεξάγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -η συγκεκριμένη στο facebook.

Μάλιστα η Δόμνα Μιχαηλίδου πέταξε και το καρφί της, τονίζοντας ότι ήταν δυσάρεστη έκπληξη για εκείνη να βλέπει έναν πολιτικό της γενιάς της «να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα»

Να αναμένουμε ανταπάντηση Κασσελάκη;

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για 'μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες 2026
Πανελλήνιες: Μαθητές με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα περίμεναν για πάνω από 2,5 ώρες, να εξεταστούν προφορικά, λόγω έλλειψης εξεταστών
Πανελλήνιες δύο ταχυτήτων στην Πάτρα: Αδιανόητη ταλαιπωρία και ώρες αναμονής για υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Πανελλήνιες: Μαθητές με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα περίμεναν για πάνω από 2,5 ώρες, να εξεταστούν προφορικά, λόγω έλλειψης εξεταστών
akinita enfia
Πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Οδηγός για επιδοτήσεις έως 36.000 ευρώ και τα κριτήρια
Κρατικές ενισχύσεις έως 95% για την αναβάθμιση παλαιών ακινήτων και την τόνωση της μακροχρόνιας μίσθωσης
Πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Οδηγός για επιδοτήσεις έως 36.000 ευρώ και τα κριτήρια
Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
Υπουργείο Παιδείας: Υπερδιπλασιάζονται οι οργανικές θέσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
Νέα εποχή για την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος: Τέλος σε μια θεσμική εκκρεμότητα δύο δεκαετιών με σύγχρονο Οργανισμό Λειτουργίας
Υπουργείο Παιδείας: Υπερδιπλασιάζονται οι οργανικές θέσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
peripoliko astinomia perama
Δολοφονία στον Εύοσμο: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πρώην πεθερό του
Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πρώην πεθερό του – «Προσέβαλε την προσωπικότητά μου και τον ανδρισμό μου»
Δολοφονία στον Εύοσμο: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πρώην πεθερό του