eeeek-kalitheas
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι μάχες διεξάγονται πλέον ...στο facebook: «Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ»

Στην αντεπίθεση πέρασε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, εναντίον του πρώην συμμαθητή της και νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα ανέφερε ότι είχε κανονίσει αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας το οποίο επισκέφθηκε χτες, και η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη!

«Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας, ανάρτησε η κ.Μιχαηλίδου στο προφίλ της, αφού πλέον φαίνεται πως οι αντιπαραθέσεις διεξάγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -η συγκεκριμένη στο facebook.

Μάλιστα η Δόμνα Μιχαηλίδου πέταξε και το καρφί της, τονίζοντας ότι ήταν δυσάρεστη έκπληξη για εκείνη να βλέπει έναν πολιτικό της γενιάς της «να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα»

Να αναμένουμε ανταπάντηση Κασσελάκη;

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για 'μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειστά σχολεία τετάρτη 21/1 στην Αττική
Κλειστά σχολεία την Πέμπτη: Πού δεν θα γίνουν μαθήματα και για ποιο λόγο
Μια μικρή παύση πριν από την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, ειδικά σε μια περίοδο αυξημένης πίεσης για τους υποψηφίους εξετάσεων.
Κλειστά σχολεία την Πέμπτη: Πού δεν θα γίνουν μαθήματα και για ποιο λόγο
αμεα
ΟΙΕΛΕ: Καταγγέλλει παράνομες διαγραφές και «πόρτα» σε μαθητές με αναπηρία από ιδιωτικά σχολεία
Το Κλαδικό Ινστιτούτο της ΟΙΕΛΕ ζητά τον υποχρεωτικό διορισμό Ειδικών Παιδαγωγών στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
ΟΙΕΛΕ: Καταγγέλλει παράνομες διαγραφές και «πόρτα» σε μαθητές με αναπηρία από ιδιωτικά σχολεία
Αργυρό μετάλλιο για την Ελένη Παπασταματοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Para Taekwondo στο Μόναχο
Έλενα Παπασταματοπούλου: «Ασημένια» στην Ευρώπη η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Ένα μάθημα ζωής, θέλησης και ψυχικού σθένους από την Ελληνίδα Παραολυμπιονίκη που αγωνίστηκε τραυματισμένη για την ελληνική σημαία
Έλενα Παπασταματοπούλου: «Ασημένια» στην Ευρώπη η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων