σχολείο Λαμία ατύχημα
lamiareport.gr
Σε χειρουργείο θα υποβληθεί ο μαθητής που έπεσε στο σχολείο του

Μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα βρισκόταν στο χειρουργείο του νοσοκομείου Παίδων ο 13χρονος μαθητής που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων όταν υποχώρησε κάγκελο στο σχολείο του στη Λαμία.

Οι εγχειρήσεις

«Έγινε επέμβαση στα πόδια και περιμένουμε την εβδομάδα να κάνουμε την σπονδυλοδεσία, δεύτερη επέμβαση. Στα πόδια και στον πέμπτο σπόνδυλο» ανέφερε η μητέρα του παιδιού μιλώντας στο LIVE NEWS.

«Χτύπησε τα ποδαράκια του. Στο σχολείο ήταν. Υποχώρησε το στηθαίο, το κάγκελο. Πήγε να ακουμπήσει το παιδί και υποχώρησε. Έχασε τις αισθήσεις και ύστερα συνήλθε» είπε η γιαγιά του παιδιού.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να συνέλθουμε ακόμα. Από ό,τι φάνηκε υποχώρησε, γιατί καθόταν λέει στο τοιχάκι και έφυγε πίσω. Πρέπει να είχαν κενό. Το σχολείο είναι ανισόπεδο» δήλωσε η μητέρα του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τριπολη
Εκπαιδευτικοί στον δρόμο στις 18 Φεβρουαρίου: Κινητοποιήσεις σε Τρίπολη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις πειθαρχικές διώξεις
Το κεντρικό μήνυμα των κινητοποιήσεων συνοψίζεται στη φράση: «Όλοι και όλες αδικούμαστε όταν έστω κι ένας ή μία από εμάς αδικείται».
Εκπαιδευτικοί στον δρόμο στις 18 Φεβρουαρίου: Κινητοποιήσεις σε Τρίπολη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις πειθαρχικές διώξεις
βουλή
Pοlitico για Ελλάδα: Δυσαρεστημένο το 76% με τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας
Η δυσαρέσκεια εστιάζει στον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας και όχι στο ίδιο το πολίτευμα - Επιπλέον, ένας στους πέντε Ευρωπαίους θεωρεί ότι υπό...
Pοlitico για Ελλάδα: Δυσαρεστημένο το 76% με τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας