δασκαλα
Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της εκπαιδευτικού Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρας δύο παιδιών

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της εκπαιδευτικού Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρας δύο παιδιών.

Το δάνειο της εκπαιδευτικού έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Η εκπαιδευτικός, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δέχονται μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά τους τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά

Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι της συναδέλφισσας Μ.Κ.

Όλοι και όλες στη κινητοποίηση Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue

 (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο)

(κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12:00-14:00)

Κανένας μόνος του!-Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Στις 27/9/2023 έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της συναδέλφου μας Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρα δύο παιδιών. Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, όπως έχουμε πετύχει και πρόσφατα, τον Φεβρουάριο, όταν όλοι μαζί είχαμε καταφέρει να σταματήσει ο πλειστηριασμός συναδέλφου μας, ο οποίος μάλιστα είχε ήδη ξεκινήσει.

Το σωματείο είναι εδώ! Κανένας μόνος του!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Να δώσουμε τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφου μας.

Δίνουμε ραντεβού τη Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue

 (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο).

Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, άλλα σωματεία και φορείς να συμπαρασταθούν στην συναδέλφισσα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΡΙΖΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
Πατρινή, με έντονη καλλιτεχνική και κοινωνική δράση, αναλαμβάνει τον πιο εμβληματικό ρόλο του θεσμού
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
κληρονομικο
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
Το Δημόσιο δεν δικαιούται να επιβάλει φόρο σε ποσά κοινού λογαριασμού μετά τον θάνατο συγκαταθέτη, εφόσον προβλέπεται ρήτρα αυτόματης περιέλευσης...
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια