δασκαλα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της εκπαιδευτικού Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρας δύο παιδιών

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της εκπαιδευτικού Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρας δύο παιδιών.

Το δάνειο της εκπαιδευτικού έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Η εκπαιδευτικός, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δέχονται μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά τους τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά

Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι της συναδέλφισσας Μ.Κ.

Όλοι και όλες στη κινητοποίηση Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue

 (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο)

(κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12:00-14:00)

Κανένας μόνος του!-Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Στις 27/9/2023 έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός 1ης κατοικίας της συναδέλφου μας Μ.Κ., μονογονεϊκή οικογένεια, μητέρα δύο παιδιών. Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια.

Όμως, ο συλλογικός αγώνας, η ενότητα και η αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα, όπως έχουμε πετύχει και πρόσφατα, τον Φεβρουάριο, όταν όλοι μαζί είχαμε καταφέρει να σταματήσει ο πλειστηριασμός συναδέλφου μας, ο οποίος μάλιστα είχε ήδη ξεκινήσει.

Το σωματείο είναι εδώ! Κανένας μόνος του!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Να δώσουμε τη μάχη για να μη χαθεί το σπίτι της συναδέλφου μας.

Δίνουμε ραντεβού τη Δευτέρα 25/9/2023 στις 13.00 στα γραφεία της doValue

 (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο).

Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, άλλα σωματεία και φορείς να συμπαρασταθούν στην συναδέλφισσα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οδηγός για δικαιολογητικά στο ΟΠΣΥΔ
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Τα κρίσιμα βήματα στο ΟΠΣΥΔ για να μην χάσετε μόρια – Όλες οι οδηγίες
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
panepistimiopatron.jpg
Regional Growth Conference 2026: Με ηγετική και πολυεπίπεδη παρουσία του Πανεπιστημίου Πατρών ξεκινούν οι εργασίες
Στις εργασίες του συνεδρίου μετέχουν ο Πρύτανης, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας, και οι Αντιπρυτάνεις του ιδρύματος, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην...
Regional Growth Conference 2026: Με ηγετική και πολυεπίπεδη παρουσία του Πανεπιστημίου Πατρών ξεκινούν οι εργασίες