εκπαιδευτικός πινακας
Πριν το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα "τρέξει" το σύστημα για την ανακοίνωση των ονομάτων των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ για την Α φάση αναπληρωτών στους ΠΕ70 / ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ / ΕΙΔΙΚΑ-ΣΜΕΑΕ /ΚΕΔΑΣΥ / ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ-ΦΥΛΑΚΕΣ:

Δυστυχώς φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκε η χθεσινή μας ανάρτηση και αν δεν αλλάξει κάτι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, το σύστημα θα τρέξει αύριο νωρίς το πρωί.

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ η κατανομή στον κλάδο μας εκτιμούμε ότι θα κινηθεί ΠΕΡΙΠΟΥ ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕ70: 2100 +-10

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ: 5025 +-10

ΕΙΔΙΚΑ-ΣΜΕΑΕ: 510+-5

ΚΕΔΑΣΥ: 90+-5

ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ-ΦΥΛΑΚΕΣ: 20+-3

Ελπίζουμε ότι θα διαψευστούμε αναφορικά με την κατανομή που αναρτούμε, καθώς η κυβέρνηση που “θα στηρίξει τον ευαίσθητο θεσμό της Ειδικής Αγωγής” φαίνεται να επιλέγει να προβεί σε προσλήψεις περίπου 1200 ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ εκπαιδευτικών σε σχέση με την περσινή Α’ Φάση κι ενώ οι εγκεκριμένες διαγνώσεις για την παράλληλη στήριξη από τα ΚΕΔΑΣΥ είναι αρκετά περισσότερες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPAIDEYSI
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»
"Στην πραγματικότητα, πίσω από όλες αυτές τις ψηφιακές μεγαλοστομίες, βάζετε ταφόπλακα στην ολοκληρωμένη λειτουργία των σχολείων σε απομακρυσμένες...
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»