εικαστικά
Πρόγραμμα ετήσιου πανελλαδικού Συνεδρίου της Ένωσης στην ΑΣΚΤ, (Πειραιώς 256) στις 6-9 Σεπτεμβρίου 2023

Ετήσιο πανελλαδικό συνέδριο θα πραγματοποιήσει η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων στην ΑΣΚΤ, (Πειραιώς 256) στις 6-9 Σεπτεμβρίου 2023.

Το συνέδριο έχει θέμα «Εικαστικοί διάλογοι: Το υλικό και το άυλο στην τέχνη και την εκπαίδευση».

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστήρια, στα οποία οι εγγραφές θα γίνουν μετά τις παρουσιάσεις των εισηγητών, την Τετάρτη το μεσημέρι 6/9/2023. Σε κάθε εργαστήριο θα συμμετέχουν 10– 30 άτομα. Η συμμετοχή σε κάθε εργαστήριο είναι 5€. Σημειώνουμε ότι οι εισηγητές δεν αμείβονται και η συμβολική τιμή συμμετοχής στα εργαστήρια είναι για τα υλικά και την ενίσχυση της Ένωσης.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

skordo.jpg
Σκόρδο: Ένα φυσικό φάρμακο και superfood
Το σκόρδο ξεχωρίζει ως μια από τις πιο ωφέλιμες τροφές χάρη στην αλλισίνη, μια ένωση πλούσια σε θείο που είναι υπεύθυνη για τα χαρακτηριστικά του...
Σκόρδο: Ένα φυσικό φάρμακο και superfood
ξινόγαλο0
Ο συνδυασμός που ενισχύει ανοσοποιητικό και μεταβολισμό
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Nottingham, ορισμένα συμπληρώματα φαίνεται να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά όταν συνδυάζονται...
Ο συνδυασμός που ενισχύει ανοσοποιητικό και μεταβολισμό
τραχανάς
Τραχανάς: Ένα παραδοσιακό χειμωνιάτικο πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία
Γλυκός ή ξινός, ψιλός ή χοντρός, απλός ή εμπλουτισμένος με επιπλέον υλικά, ο τραχανάς αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες γεύσεις του χειμώνα.
Τραχανάς: Ένα παραδοσιακό χειμωνιάτικο πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία