ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Πίνακες από τον εκπαιδευτικό-ΠΕ70 Λάμπρο Σιδερά

Για τις αυξημένες κρατήσεις που θα έχουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί 2023 για 12 μήνες, ενημερώνει με αναλυτικούς πίνακες ο εκπαιδευτικός-ΠΕ70 Λάμπρος Σιδεράς.

Οι κρατήσεις αυξάνονται ανάλογα με το ΜΚ. Παράδειγμα για ΜΚ1 οι κρατήσεις στο σημείωμα μισθοδοσίας είναι: ΜΤΠΥ νέοι διορισμοί 91 ευρώ.

Μερικές διευθύνσεις ξεκινούν τις κρατήσεις από τον Αύγουστο με Μκ1 δηλαδή 91 ευρώ και αργότερα όταν γίνει αναγνώριση προϋπηρεσίας κρατάνε τη διαφορά (Παράδειγμα στο ΜΚ4 οι κρατήσεις ΜΤΠΥ νέοι διορισμοί είναι 105,75 ). Άλλες διευθύνσεις θα ξεκινήσουν αργότερα τις κρατήσεις ΜΤΠΥ. Βασικα όλες όμως (με βάση αυτό που έγινε πέρυσι) θα πρέπει μέχρι τον επόμενο Αύγουστο να τελειώσουν τις αυξημένες κρατήσεις.

Νεοδιόριστοι α’έτος: Πληροφορίες για μισθοδοσία:

Χωρίζεται σε δύο ισόποσα τμήματα (δεκαπενθήμερα) και η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα από Ενιαία αρχή Πληρωμών(ΕΑΠ) στις ημερομηνίες 13 και 27.Πρακτικά τα χρήματα φαίνονται στους λογαριασμούς κάθε 12 του μηνός απόγευμα και κάθε 26 του μηνός απόγευμα. Αν τύχει σε αυτές τις ημερομηνίες να είναι αργία ή Σαβ-ΚΥΡ, η Ενιαία αρχή(ΕΑΠ) πληρώνει την προηγούμενη εργάσιμη.

Η πρώτη πληρωμή(εάν γίνει όπως πέρυσι) θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου(26) και θα είναι από την ανάληψη μέχρι και το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου. Θα είναι μαζεμένο ένα καλό ποσό. Το ΜΚ θα είναι το 1+επίδομα παιδιών μέχρι την αναγνώριση της προϋπηρεσίας(ανάλογα την διεύθυνση)

Tα καθαρά ποσά για πρώτο έτος

μισθοδοσία νεοδιόριστων

(Για τους νεοδιόριστους 2022 οι αυξημένες κρατήσεις σταματάνε τώρα τον Αύγουστο 2023 και από Σεπτέμβριο ή από Οκτώβριο (αναδρομικά) θα είναι χωρίς αυξημένες κρατήσεις η μισθοδοσία

μισθοδοσία νεοδιόριστων

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Δημόσιο - Εργασία
Δημόσιο: Εργαζόμενη σε υπουργείο κατήγγειλε παρενόχληση από προϊστάμενό της και δικαιώθηκε
Αρχικά η υπάλληλος ζητούσε 20.000 ευρώ ως αποζημίωση από το Δημόσιο, αλλά όταν η υπόθεση εκδικάστηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο, τελικώς κατάφερε...
Δημόσιο: Εργαζόμενη σε υπουργείο κατήγγειλε παρενόχληση από προϊστάμενό της και δικαιώθηκε