ΥΠΑΙΘ
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ενημέρωση για την ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας 150 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) διοριζόμενων στα Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και σε συνέχεια του από 1/8/2023 σχετικού Δελτίου Τύπου, ανακοινώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023, αναμένεται να δημοσιευθεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως περίληψη της αριθ. 88520/Ε4/4-8-2023 Απόφασης της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αφορά τον διορισμό 150 μελών ΕΕΠ (κλάδων ΠΕ23 & ΠΕ30) σε κενές οργανικές θέσεις στα Σ.Δ.Ε.Υ. των Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ., σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13).

Στην περίπτωση αυτή, οι διοριζόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν στον προϊστάμενο/στην προϊσταμένη της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 17 έως και την Τετάρτη 23  Αυγούστου 2023.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με σχετικό δελτίο τύπου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio aigaiou
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου καταθέτει προτάσεις για την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τα Νησιά
«Η νησιωτικότητα μπορεί να μετατραπεί από διαχρονική πρόκληση σε αναπτυξιακό πλεονέκτημα»
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου καταθέτει προτάσεις για την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τα Νησιά