pierrakakis
Για καλύτερη κατάταξη στη λίστα πρόσληψης ως αναπληρωτή/-τρια ή μόνιμο διορισμό

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Εσείς που αναμορφώσατε ψηφιακά την χώρα, έχετε την καλοσύνη να δημιουργήσετε μία ειδική πλατφόρμα, στο Υπουργείο σας, ούτως ώστε κάθε εκπαιδευτικός που αποκτά ένα καινούργιο προσόν π.χ.  ένα μεταπτυχιακό, ή ένα διδακτορικό ή όταν γεννά ένα παιδί να μπορεί να το υποβάλλει σε ενδιάμεσο και πραγματικό χρόνο εμπλουτίζοντας έτσι το ήδη υπάρχον προσοντολόγιό του για καλύτερη κατάταξη στη λίστα πρόσληψης ως αναπληρωτή/-τρια ή μόνιμο διορισμό;

Κύριε Υπουργέ,

Πιστεύουμε ακράδαντα πως το δίκαιο και αντικειμενικό αίτημά μας θα τύχει δίκαιης και άμεσης υλοποίησης εκ μέρους σας. Παρακαλούμε δε, όποιος συνεργάτης σας ή υπάλληλος ανοίξει αυτό το μήνυμα να σας το μεταφέρει, γιατί σε παλαιότερα μηνύματά μας κανείς δεν απάντησε αλλά ούτε ενδιαφέρθηκε.

Με εκτίμηση ,

Αχιλλέας Νικολαΐδης

Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα