Εκπαίδευση

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Θα παρεμβαίνει μαζί με την Αστυνομία και εταιρείες φύλαξης

Πανεπιστημιακή Αστυνομία
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣ / INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σχέδιο ασφαλείας σε κάθε ίδρυμα

Ακόμα μια αναφορά ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν θα καταργηθεί, έγινε σήμερα, από τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μάλιστα ο κ.Πιερρακάκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα επεμβαίνει μαζί με την «κανονική» αλλά και με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, στο πλαίσιο των σχεδιασμών ασφαλείας του κάθε ιδρύματος ξεχωριστά.

Οπως είπε ο υπουργός Παιδείας μιλώντας στον Σκάι, η αστυνόμευση στα ΑΕΙ θα γίνει πλέον «εξατομικευμένη», δηλαδή κάθε πανεπιστήμιο θα εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο φύλαξης στο πλαίσιο του οποίου θα αποφασίζεται ποια ομάδα θα επιχειρεί όποτε χρειάζεται και με ποιους τρόπους. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση