Πανεπιστημιακή Αστυνομία
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣ / INTIME NEWS
Σχέδιο ασφαλείας σε κάθε ίδρυμα

Ακόμα μια αναφορά ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν θα καταργηθεί, έγινε σήμερα, από τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μάλιστα ο κ.Πιερρακάκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα επεμβαίνει μαζί με την «κανονική» αλλά και με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, στο πλαίσιο των σχεδιασμών ασφαλείας του κάθε ιδρύματος ξεχωριστά.

Οπως είπε ο υπουργός Παιδείας μιλώντας στον Σκάι, η αστυνόμευση στα ΑΕΙ θα γίνει πλέον «εξατομικευμένη», δηλαδή κάθε πανεπιστήμιο θα εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο φύλαξης στο πλαίσιο του οποίου θα αποφασίζεται ποια ομάδα θα επιχειρεί όποτε χρειάζεται και με ποιους τρόπους. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου
ΑΠΘ: Η εκδήλωση «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 18:30
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου