Πανεπιστημιακή Αστυνομία
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣ / INTIME NEWS
Σχέδιο ασφαλείας σε κάθε ίδρυμα

Ακόμα μια αναφορά ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν θα καταργηθεί, έγινε σήμερα, από τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μάλιστα ο κ.Πιερρακάκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα επεμβαίνει μαζί με την «κανονική» αλλά και με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, στο πλαίσιο των σχεδιασμών ασφαλείας του κάθε ιδρύματος ξεχωριστά.

Οπως είπε ο υπουργός Παιδείας μιλώντας στον Σκάι, η αστυνόμευση στα ΑΕΙ θα γίνει πλέον «εξατομικευμένη», δηλαδή κάθε πανεπιστήμιο θα εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο φύλαξης στο πλαίσιο του οποίου θα αποφασίζεται ποια ομάδα θα επιχειρεί όποτε χρειάζεται και με ποιους τρόπους. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kiranakis.jpg
Κυρανάκης: «Όσο διαρκεί ο πόλεμος, οι τιμές στα εισιτήρια θα αυξάνονται»
«Θα επιχειρήσουμε συγκράτηση τιμών», λέει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αλλά προειδοποιεί «αν η σύρραξη μεγαλώσει, έρχονται δυσκολίες»
Κυρανάκης: «Όσο διαρκεί ο πόλεμος, οι τιμές στα εισιτήρια θα αυξάνονται»
σφετσας
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών αναγορεύει επίτιμο διδάκτορα τον συνθέτη Κυριάκο Σφέτσα
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στη Μεγάλη Αίθουσα του ΕΚΠΑ και θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο έργο του
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών αναγορεύει επίτιμο διδάκτορα τον συνθέτη Κυριάκο Σφέτσα