Πανεπιστημιακή Αστυνομία
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣ / INTIME NEWS
Σχέδιο ασφαλείας σε κάθε ίδρυμα

Ακόμα μια αναφορά ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν θα καταργηθεί, έγινε σήμερα, από τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μάλιστα ο κ.Πιερρακάκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία θα επεμβαίνει μαζί με την «κανονική» αλλά και με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, στο πλαίσιο των σχεδιασμών ασφαλείας του κάθε ιδρύματος ξεχωριστά.

Οπως είπε ο υπουργός Παιδείας μιλώντας στον Σκάι, η αστυνόμευση στα ΑΕΙ θα γίνει πλέον «εξατομικευμένη», δηλαδή κάθε πανεπιστήμιο θα εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο φύλαξης στο πλαίσιο του οποίου θα αποφασίζεται ποια ομάδα θα επιχειρεί όποτε χρειάζεται και με ποιους τρόπους. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα