κοινωνικο φροντιστηριο τρικαλα
Οι ενδιαφερόμενοι/ες γονείς - κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων από 10 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου 2023. Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα έως 14.000 ευρώ

Εντεκα ολόκληρα χρόνια ο Δήμος Τρικκαίων στέκεται στο πλευρό των αδύναμων οικονομικά μαθητών/τριών και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φροντιστών Ν. Τρικάλων, υλοποιούν το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Η «Κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας», όπως είναι το ακριβές όνομα, έχει στηρίξει δεκάδες μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Τρικκαίων, με τα φροντιστήρια που μετέχουν στη συνεργασία, να εντάσσουν στα τμήματά τους, τα παιδιά που έχουν ανάγκη να υποστηριχθούν σε επίπεδο διαβάσματος.

Η φετινή διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμφωνήθηκε σε συνάντηση ανάμεσα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλη Λάππα και τον πρόεδρο του Συλλόγου Φροντιστών Ν. Τρικάλων κ. Βαγγέλη Γκούμα, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023.

Ετσι, το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού και ο Σύλλογος συνεργάζονται για να παρέχουν δωρεάν μαθήματα σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες γονείς - κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων. Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα έως 14.000 ευρώ. Συνημμένα στην αίτηση υποβάλλονται τα εξής δικαιολογητικά :

1. Αντίγραφο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας του γονέα.

2. Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας έτους 2022.

3. Βεβαίωση συνεχούς αναγνωρισμένου χρόνου ανεργίας γονέων από τον ΟΑΕΔ, εάν υφίσταται.

4. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής για τυχόν αναπηρία γονέα ή μέλους της οικογένειας, εάν υφίσταται.

5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

6. Αποδεικτικό ενοικίου, εάν υφίσταται.

7. Αποδεικτικό Μονογονεικής Οικογένειας, εάν υφίσταται.

Μετά την τελική αξιολόγηση, οι επιλεγέντες μαθητές θα ενημερωθούν προσωπικά και τηλεφωνικώς από την αρμόδια υπηρεσία, ενώ δε δημοσιοποιούνται τα ονοματεπώνυμα των παιδιών, λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τα έντυπα των αιτήσεων για τα Γενικά Λύκεια και για τα ΕΠΑΛ διατίθενται στους ενδιαφερόμενους από το γραφείο του Τμήματος Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού επί της οδού Γαριβάλδη 8 στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, από τις 10 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου 2023 και θα υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Τρικκαίων μαζί με συνημμένα τα δικαιολογητικά. Πληροφορίες κ. Ευρυδίκη Χρηστάκου 2431353506, κ. Νίκος Μπατατέγας 2431353509.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
Αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης προαναγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας
Ενα από τα πρώτα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ο Υπουργός Παιδείας κ. Κυριάκος Πιερρακάκης είναι οι Πανελλαδικές...
Αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης προαναγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας
μαθητριες
Χιλιάδες μαθήτριες στην Ελλάδα δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες
Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία με μία νέα έρευνα για τις μαθήτριες στην Ελλάδα, καθώς περισσότερα από 10.000 κορίτσια απουσιάζουν έως και μια εβδομάδα...
Χιλιάδες μαθήτριες στην Ελλάδα δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες