ypaith
Οι νέες τοποθετήσεις αφορούν στις Δ/νσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Αττικής και Δυτικής Ελλάδας και η παραίτηση στην Εύβοια

Πέντε νέες τοποθετήσεις σε θέσεις Συμβούλου Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Δ/νσεων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Αττικής και Δυτικής Ελλάδας, δημοσιοποίησε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας. 

Πρόκειται για τους εξής εκπαιδευτικούς:

συμβουλοι

 Κατά τα λοιπά ισχύει η υπό στοιχεία Φ.351.1/184/40985/Ε3/6-4-2023 (ΑΔΑ: 9ΟΚΡ46ΜΤΛΗΒΣΘ) απόφαση με θέμα «Τοποθέτηση Συμβούλων Εκπαίδευσης των Α΄ και Β΄ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης (Π.Σ.Ε.Σ.Ε.)» καθώς και τις υπό στοιχεία Φ.351.1/219/53310/Ε3/12-5-2023 (ΑΔΑ: ΨΟΤΞ46ΜΤΛΗ-ΝΘΑ) και Φ.351.1/227/57932/Ε3/25-5-2023 (ΑΔΑ: 9ΖΠ546ΜΤΛΗ-ΣΜΝ) τροποποιητικές αποφάσεις αυτής. Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027.  Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Συμβούλους Εκπαίδευσης.  ΟΙ τοποθετούμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία μέχρι την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023.

Εξάλλου, με άλλη απόφαση, το ΥΠΑΙΘΑ έκανε δεκτή την αίτηση παραίτησης του Αρβανίτη Νικολάου από τη θέση του συμβούλου εκπαίδευσης κλάδου δασκάλων ΠΕ70 της 4ης θέσης δασκάλων Ευβοίας, για σοβαρούς οικονομικούς λόγους.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου
Χαλάνδρι: Τέσσερις ΕΔΕ σε βάρος της διευθύντριας ΕΠΑΛ που βάζει μαθητές να σκάβουν
Υπό κατάληψη το 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου - Οι μαθητές ζητούν την άμεση απομάκρυνση της διευθύντριας του σχολείου
Χαλάνδρι: Τέσσερις ΕΔΕ σε βάρος της διευθύντριας ΕΠΑΛ που βάζει μαθητές να σκάβουν
λουκετο σε σχολείο
Κλειστά σχολεία στη Ζάκυνθο - Τριήμερο πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο 35χρονης νηπιαγωγού
Αναστέλλονται οι εορταστικές εκδηλώσεις – Μεσίστιες οι σημαίες έως την ημέρα της κηδείας
Κλειστά σχολεία στη Ζάκυνθο - Τριήμερο πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο 35χρονης νηπιαγωγού