eidiki agwgi
«Εκλείπει η εμπιστοσύνη όταν το λάθος εντοπίστηκε έγκαιρα, υποβλήθηκε επίσημη ένσταση εντός προθεσμίας τον Αύγουστο του 2022 με αριθμό πρωτοκόλλου και καταβολή παράβολου 20€ »

Νεες καταγγελίες για λάθη στους οριστικούς πίνακες της προκήρυξης 3ΕΑ/2022 που  ανακοινώθηκαν στις 16/6/2023 λαμβάνει το alfavita.gr.

Ακολούθως δημοσιεύουμε ενδεικτικά τρεις τέτοιες καταγγελίες, οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν από τους αρμόδιους.

Πρώτη καταγγελία

Πώς μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη στον ΑΣΕΠ, και κατά συνέπεια στο Υπουργείο Παιδείας, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να κρίνει και το μέλλον του, όταν δεν μπορεί να διορθώσει ένα απλό λάθος, μετά από 10 μήνες επεξεργασία και μετά από πληρωμή 90 χιλιάδων ευρω?

Συγκεκριμένα για ένα λάθος κλικαρισμα στην Παιδαγωγική Επάρκεια ενός καθηγητή που τη δικαιούται καθώς έχει πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών του 1989 και που είναι καταχωρημένη στην καρτέλα του στον ΟΠΣΥΔ, τον οδηγεί στην τελευταία θέση κατάταξης ενώ θα ήταν στις πρώτες. 

Πολύ περισσότερο εκλείπει η εμπιστοσύνη όταν το λάθος εντοπίστηκε έγκαιρα, υποβλήθηκε επίσημη ένσταση εντός προθεσμίας τον Αύγουστο του 2022 με αριθμό πρωτοκόλλου και καταβολή παράβολου 20€ (συνολικά έγιναν 4500 ενστάσεις x 20€ = 90000€). Οπότε μετά από κυοφορία δέκα μηνών τι θα περίμενε κανείς? Προφανώς να διορθωθεί κάτι τόσο απλό αλλά μάταια. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η ανικανότητα αυτών που θεωρούνται υπεύθυνοι για ολόκληρο τον κλάδο των Εκπαιδευτικών.

Δεύτερη καταγγελία

Για μια ακόμα φορά έγινε το θαύμα και υπάρχουν λάθη και παραλείψεις στους  Οριστικούς πίνακες της 3ΕΑ/2022 που  ανακοινώθηκαν στις 16/6/2023.

Η ειδικότητά μου είναι ΠΕ88.04 και κατέχω 2 μεταπτυχιακά, ένα στην ειδικότητά μου και ένα στην Ειδική Αγωγή το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις ωστε να ενταχθώ στον κύριο πίνακα της 3ΕΑ/2022. Τα προσόντα μου είναι ορθά καταχωρημένα στον ΟΠΣΥΔ και η αίτησή μου προς τον ΑΣΕΠ πέρυσι ορθά συμπληρωμένη, Παρόλα αυτά στους προσωρινούς πίνακες που εκδόθηκαν το 2022 βρέθηκα στον επικουρικό  πίνακα της ειδικότητάς μου. Έκανα φυσικά ένσταση και δεν έλαβα ΚΑΜΙΑ απάντηση ακόμα παρότι εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες και φυσικά παρέμεινα στον επικουρικό πίνακα, ενώ πληρώ τις προϋποθέσεις για να ενταχθώ στον κύριο. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα 2 άτομα της ειδικότητας μου, τους οποίους γνωρίζω προσωπικά, αλλά και σε άλλα άτομα άλλων ειδικοτήτων που γνωρισα. Το παράδοξο που συμβαίνει είναι ότι κάποια άτομα με παρόμοιο θέμα εντάχθηκαν στους κύριους πίνακες  της 3ΕΑ/2022, ενώ άλλοι όχι!Θεωρώ ότι αυτό είναι κατάφορη αδικία! Και το Υπουργείο Παιδείας και ο ΑΣΕΠ θα πρέπει να πράξουν τα δέοντα και να αποκατασταθεί η κατάφωρη αδικία!

Τρίτη καταγγελία

Ονομάζομαι ... είμαι στον επικουρικό πίνακα ΠΕ8804 και θα ήθελα να σας αναφέρω πως στους οριστικούς πίνακες που εκδόθηκαν πριν από λίγο παραμένω στον επικουρικό από λάθος και θα πρέπει να είμαι στον κύριο πίνακα....Μήπως έγινε κάποιο λάθος από τους υπαλλήλους του ΑΣΕΠ? Σε άλλες δύο ειδικότητες, όπως ΠΕ80 και ΠΕ8802 έχουν βγει σωστά οι οριστικοί πίνακες. Περιμένω σύντομα απάντησή σας....Καταλαβαίνετε την αγωνία μου εδώ και 1 χρόνο , έχω κάνει και ένσταση από 5/8/2022 και περιμένω. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022.jpg
Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τα τμήματα θετικών επιστημών και τα Πολυτεχνεία Αθηνών και Κρήτης
Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων
exarxeia
Εξάρχεια: Επεισόδια από ομάδα 30 ατόμων – Κάηκε ένα αυτοκίνητο
Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα περίπου 30 ατόμων, έστησαν οδοφράγματα στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου και έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένο...
Εξάρχεια: Επεισόδια από ομάδα 30 ατόμων – Κάηκε ένα αυτοκίνητο