taksi
Καταγγελία προς εκπαιδευτικό υποψήφια στις δημοτικές εκλογές - Κάνει προεκλογικό αγώνα μέσα σε Λυκειακές τάξεις

Σε καταγγελία   για Διευθύντρια σχολείου που φέρεται να κάνει προεκλογικό αγώνα μέσα στις τάξεις, προχώρησε η παράταξη «Εκτός Πλάνου». Η εκπαιδευτικός που διδάσκει σε ΓΕΛ της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι υποψήφια με τον εν ενεργεία δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτο. 
 
Όπως αναφέρει στην καταγγελία, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας, ζήτησε την ψήφο των μαθητών στις δημοτικές εκλογές, ενώ πρώτα φρόντισε να απομακρύνει τον υπεύθυνο-επιτηρητή από την αίθουσα.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, η εν λόγω εκπαιδευτικός «πριν χρόνια, όταν το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη και η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης έκανε παρέμβαση εκτός του σχολείου, βγήκε και επιτέθηκε φραστικά στα μέλη της Λέσχης επειδή κατά την, τότε, γνώμη της, απαγορευόταν η διάδοση ιδεών στα παιδιά».

Συμπληρώνουν πως το περιστατικό έρχεται σε αντίθεση με τις πρόσφατες κινήσεις της καθώς «κάνει με ευκολία προεκλογικό αγώνα μέσα στις τάξεις την ώρα των εξετάσεων».

Η παράταξη «Εκτός Πλάνου», καλεί την εκπαιδευτικό να παραιτηθεί της υποψηφιότητάς της και την τοπική ΕΛΜΕ, που ήδη έχει ενημερωθεί για το συμβάν, να παρέμβει. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μετρό
Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ή μειωμένες μετακινήσεις σε λεωφορεία και Μετρό
Η ενίσχυση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί βασικό στόχο της πολιτείας, με σκοπό τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης σε Αθήνα και...
Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ή μειωμένες μετακινήσεις σε λεωφορεία και Μετρό
Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Βλάσης στη Βουλή
Κ. Βλάσης στη Βουλή: «Δεν μπορείς να πάρεις παντού μόνιμους» – Τι αλλάζει στα ΚΕΔΑΣΥ έως 30 Μαρτίου
Βλάσης στη Βουλή: «Δεν μπορείς να πάρεις παντού μόνιμους» – Έως 30 Μαρτίου στα ΚΕΔΑΣΥ τα νέα εργαλεία και η ψηφιακή πλατφόρμα
Κ. Βλάσης στη Βουλή: «Δεν μπορείς να πάρεις παντού μόνιμους» – Τι αλλάζει στα ΚΕΔΑΣΥ έως 30 Μαρτίου