panepistimio-peiraia
Το πρόγραμμα είναι ανταγωνιστικό και εφάμιλλο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο με άριστο τρόπο στα πρότυπα αντίστοιχων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών τμημάτων της αλλοδαπής.

Συνδυάζει με αρμονικό τρόπο γνώσεις από τα οικονομικά, τη διοίκηση, το μάρκετινγκ, τη στατιστική και τη μεθοδολογία για να σας προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αναλάβετε θέσεις ευθύνης στο χώρο της διοίκησης και του σχεδιασμού εκπαιδευτικών πολιτικών.

Το πρόγραμμα είναι ανταγωνιστικό και εφάμιλλο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων τόσο ως προς τα προσφερόμενα μαθήματα και το περιεχόμενό τους, όσο και ως προς την ερευνητική και ακαδημαϊκή καριέρα των διδασκόντων στο πρόγραμμα αυτό.

Το Π.Μ.Σ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, -εμβάθυνση στις οικονομικές, κοινωνικές και διοικητικές πτυχές της εκπαίδευσης, -διεξαγωγή έρευνας και σχεδιασμού εκπαιδευτικών πολιτικών, γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη.

Η φιλοσοφία του προγράμματος αποτυπώνεται στις βασικές του αρχές: α)πρόσβαση στη γνώση, β) κατάκτηση των στόχων γ) επικέντρωση στον άνθρωπο. To Π.Μ.Σ. «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» υλοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως αποσκοπώντας να κάνει πράξη τη φράση «ίσες ευκαιρίες για όλους» δίνοντας το δικαίωμα στο κάθε άτομο να σπουδάσει, συνδυάζοντας την εκπαίδευση με τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, ανεξαρτήτως του γεωγραφικού χώρου διαμονής του.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρία (3) εξάμηνα και τα μαθήματα, δέκα στο σύνολο, κατανέμονται ανά πέντε στο χειμερινό και στο εαρινό εξάμηνο. Στη διάρκεια του τρίτου εξαμήνου οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν μεταξύ εκπόνησης διπλωματικής εργασίας ή επιτυχούς παρακολούθησης δύο μαθημάτων.

Στο πρώτο και στο δεύτερο εξάμηνο διδάσκονται 3 υποχρεωτικά μαθήματα και 2 μαθήματα επιλογής από ένα σύνολο επτά προσφερόμενων μαθημάτων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος δύνανται να εγγραφούν μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Τα μαθήματα διδάσκονται κάθε Παρασκευή (16.30 – 22:00) και Σάββατο (8.30 – 16.30).

Για  πληροφορίες  οι  ενδιαφερόμενοι  μπορούν  επίσης  να  επισκέπτονται  την ιστοσελίδα  του προγράμματος (http://www.msc-econedu.gr) ή στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ, (e-mail: [email protected], κιν.6972831319) ή  στον  Διευθυντή  του  Π.Μ.Σ,  Καθηγητή  κον  Μιχάλη  Χλέτσο  (e-mail: [email protected]).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα πολύ συχνά ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskala
Μια επιστολή απόγνωσης αδιόριστης εκπαιδευτικού: "Εξακολουθώ να προσπαθώ και να ελπίζω, αν και πολλοί γύρω μου προτείνουν να εγκαταλείψω"
Αυτή είναι η κραυγή μιας γενιάς εκπαιδευτικών που δεν εγκαταλείπουν
Μια επιστολή απόγνωσης αδιόριστης εκπαιδευτικού: "Εξακολουθώ να προσπαθώ και να ελπίζω, αν και πολλοί γύρω μου προτείνουν να εγκαταλείψω"
δασκάλα
Αναπληρωτές: Σφάλματα στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ διοριστέων Εκπαιδευτικών
Ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν άμεσα, έτσι ώστε με ενιαίο τρόπο να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω των ανωτέρω λαθών και ασαφειών στην...
Αναπληρωτές: Σφάλματα στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ διοριστέων Εκπαιδευτικών