elmepa
Η πιστοποίηση του ΠΠΣ αποτελεί μια σημαντική επιτυχία του Τμήματος Γεωπονίας σε εθνικό επίπεδο και αποδεικνύει την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχεται στους φοιτητές/τριες

Το Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πιστοποίηση του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) που προσφέρει από το 2019. Η Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης ορίστηκε από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών εξετάστηκε ενδελεχώς από την Επιτροπή σύμφωνα με τα δώδεκα (12) κριτήρια ποιότητας που έχει ορίσει η ΕΘΑΑΕ.

Όπως καταγράφεται στη σχετική έκθεση της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης και την απόφαση του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της ΕΘΑΑΕ, το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Γεωπονίας συμμορφώνεται πλήρως με τις αρχές του Προτύπου Ποιότητας του ΠΠΣ της ΕΘΑΑΕ και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG 2015) για το Επίπεδο Σπουδών 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Η διάρκεια ισχύος της πιστοποίησης ορίζεται για πέντε έτη, από 04-05-2023 έως 03-05-2028.

Η πιστοποίηση του ΠΠΣ αποτελεί μια σημαντική επιτυχία του Τμήματος Γεωπονίας σε εθνικό επίπεδο και αποδεικνύει την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχεται στους φοιτητές/τριες μέσα από τις σύγχρονες εργαστηριακές και τεχνολογικές υποδομές που διαθέτει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγιο
Το απόγευμα το Άγιο Φως στην Αθήνα - Το χρονικό της μεταφοράς από τα Ιεροσόλυμα
Το σύμβολο της χριστιανοσύνης αναμένεται να φτάσει σε λίγες ώρες στην ελληνική πρωτεύουσα, ξεκινώντας το ταξίδι του για κάθε γωνιά της χώρας.
Το απόγευμα το Άγιο Φως στην Αθήνα - Το χρονικό της μεταφοράς από τα Ιεροσόλυμα
Αγορές σε σούπερ μάρκετ
Πώς η πολυετής κρίση άλλαξε τις αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων
Η εμπειρία των συνεχόμενων οικονομικών κρίσεων, της πανδημίας και της ενεργειακής αστάθειας έχει σμιλέψει ένα νέο καταναλωτικό πρότυπο, το οποίο...
Πώς η πολυετής κρίση άλλαξε τις αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων
peripoliko5-8.jpg
Τραγωδία στην Ευκαρπία: Εντοπισμός νεκρού άνδρα σε ρέμα ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου
Το περιστατικό έχει κινητοποιήσει τις αρχές, οι οποίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα
Τραγωδία στην Ευκαρπία: Εντοπισμός νεκρού άνδρα σε ρέμα ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου