kleista-sxoleia
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η 66χρονη είχε στο σπίτι της, με σκοπό την πώληση, 57 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.088 γραμμαρίων

Μια 66χρονη, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση της κατηγορούμενης όσον αφορά την διακίνηση κάνναβης στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και ειδικότερα έξω από σχολεία, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση της.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι η 66χρονη είχε στο σπίτι της, με σκοπό την πώληση, 57 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.088 γραμμαρίων.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 227 νάιλον συσκευασίες, κατάλληλες για την τυποποίηση των προς πώληση ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 3.830 ευρώ και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΤΕΙΟ
Πάντειο Πανεπιστήμιο: 22–23 Μαΐου 2026 το διεθνές συνέδριο με επίκεντρο την Κίνα και τη Ρωσία
Πάντειο Πανεπιστήμιο: 22–23 Μαΐου 2026 το διεθνές συνέδριο «Rethinking Area Studies, the Disciplines, and the Policy Sciences for the Twenty-First...
Πάντειο Πανεπιστήμιο: 22–23 Μαΐου 2026 το διεθνές συνέδριο με επίκεντρο την Κίνα και τη Ρωσία