psarianos

Νομικά κατά του Γρηγόρη Ψαριανού αναμένεται να κινηθεί η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) μετά την αήθη επίθεση κατά καθηγητών στην οποία προέβη ο μέχρι πρότινος μετακλητός και πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων που προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία σε μαθητές και καθηγητές για δεύτερη μέρα, ο Γρηγόρης Ψαριανός επιτέθηκε στους εκπαιδευτικούς.

Με υβριστικούς κι απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον τους, επειδή μάλλον τόλμησαν να ασκήσουν κριτική για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, ο ίδιος δήλωσε ότι πρέπει να πάνε σπίτι τους.

Πλέον, ο ίδιος θα κληθεί να λογοδοτήσει για την εν λόγω ανάρτηση. Ενδεικτικό της οργής που υπάρχει στην ΟΛΜΕ είναι το γεγονός πως η απόφαση για να κινηθεί η Ομοσπονδία νομικά εναντίον του ελήφθη ομόφωνα.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χρήματα
Επίδομα γέννησης έως 10.000€ από δήμους και Voucher 750€ με ένα κλικ – Ποιοι το δικαιούνται
Στοχευμένα μέτρα στήριξης για νέες οικογένειες, εργαζόμενους και ανέργους – Αναλυτικά τα ποσά, οι δήμοι και οι προϋποθέσεις
Επίδομα γέννησης έως 10.000€ από δήμους και Voucher 750€ με ένα κλικ – Ποιοι το δικαιούνται
ΔΥΠΑ
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 10.000 θέσεις εργασίας για γυναίκες και μητέρες
Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργες γυναίκες / μητέρες προκειμένου να μπορούν να επιλεγούν στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που ανοίγει 10.000 θέσεις εργασίας
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 10.000 θέσεις εργασίας για γυναίκες και μητέρες