Ακραίο bullying σε 7χρονη μαθήτρια: Πώς αποκαλύφθηκε – Τι λέει το σχολείο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μαθήτρια της Α’ Δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της - Υποστηρίζει ότι πίσω από την απαράδεκτη αυτή πράξη κρύβονται παιδιά μεγαλύτερης τάξης

Πολλά σενάρια ερευνά η αστυνομία για το νέο ακραίο περιστατικό bullying σε δημοτικό σχολείο με θύμα μια 7χρονη μαθήτρια, η οποία βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου τους, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της.

Το κοριτσάκι είπε ότι «ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη», σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού στο Mega. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 7χρονη, που φοιτεί στην πρώτη τάξη Δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων της Αττικής, βρέθηκε από συμμαθήτριές της, δεμένη πισθάγκωνα με σκοινί και φιμωμένη με σελοτέιπ στις τουαλέτες του σχολείου.

«Έχει σημάδια από ταινία στο πρόσωπο»

Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση, είναι πως, το περιστατικό μεταφέρθηκε στους γονείς από την ίδια την 7χρονη, όταν το σχολείο δήλωνε άγνοια.

«Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», είπε ο πατέρας της 7χρονης.

«Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί.

Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει».

Όπως λέει ο πατέρας της 7χρονης, όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει την κόρη του, η μικρή του είπε: «Δε θέλω να σας μιλήσω εδώ, πάμε να σας τα πω στο σπίτι».

«Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο», είπε ο πατέρας.

Τι λέει το σχολείο

Σύμφωνα με το Star, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σημειώνεται ότι μετά τη σοκαριστική καταγγελία, στο σχολείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνώντας τον χώρο, όπως μεταδίδει το Mega, δεν βρήκαν ούτε το σκοινί ούτε την ταινία με την οποία η 7χρονη ήταν δεμένη και φιμωμένη. Οι συμμαθήτριές της που την βρήκαν, δήλωσαν ότι όταν την έλυσαν, τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών.

«Είμαστε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Τις επόμενες ημέρες, η μαθήτρια της α’ τάξης του Δημοτικού σχολείο, θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026
Πανελλαδικές 2026: Τα «12 μυστικά» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις εξετάσεις
Εκπαιδευτικοί δίνουν οδηγίες για προετοιμασία, ψυχολογία και διαχείριση χρόνου λίγο πριν την έναρξη των εξετάσεων
Πανελλαδικές 2026: Τα «12 μυστικά» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις εξετάσεις
Google-Chrome
Chrome και τεχνητή νοημοσύνη: Το «αθόρυβο» AI μοντέλο 4GB που εγείρει ερωτήματα για τη συναίνεση των χρηστών
Αναφορές για τοπική εγκατάσταση του Gemini Nano χωρίς σαφή ειδοποίηση – Τι απαντά η Google και γιατί ανοίγει ξανά η συζήτηση για τον έλεγχο των...
Chrome και τεχνητή νοημοσύνη: Το «αθόρυβο» AI μοντέλο 4GB που εγείρει ερωτήματα για τη συναίνεση των χρηστών
σχολειο μαθητες
Ολοήμερο σχολείο από τον Σεπτέμβριο 2026: Νέα ωράρια αποχώρησης για μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου
Τρεις επιλογές για τη λήξη του προγράμματος – Τι προβλέπει ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας για τη σχολική χρονιά 2026-2027
Ολοήμερο σχολείο από τον Σεπτέμβριο 2026: Νέα ωράρια αποχώρησης για μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου