Όπως είναι γνωστό οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής θα πρέπει να περιμένουν να εκδοθεί δεύτερη προκήρυξη, στις αρχές το καλοκαιριού, η οποία θα κλείσει τον κύκλο των 3.772 διορισμών που προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, λίγο πριν από την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.
Οι διορισμοί των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ στην Ειδική θα γίνουν από τους νέους οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ, που είναι όμως ακόμα σε διαδικασία έκδοσης και αναμένονται τον Ιούνιο του 2023.
Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου ενημερώνει ότι το κύριο βάρος των εργασιών του Οργανισμού έχει πέσει στην έκδοση των οριστικών Πινάκων Κατάταξης των Εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής.
Η 3ΕΑ βαδίζει στο στάδιο των κληρώσεων για τις πάρα πολλές ισοβαθμίες που θα γίνει εντός του Ιουνίου.
Ξεκίνησε και η εξέταση των ενστάσεων της 2, 4 και 5 ΕΑ.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθ. Παπαϊωάννου
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom