Σάλο έχει προκαλέσει μία καταγγελία, σύμφωνα με την οποία αφορά δασκάλα δημοτικού σχολείου της Αθήνας που εβάλε σε μαθητές 10 ετών να παρακολουθήσουν ταινία με ερωτικές περιπτύξεις ανήλικων αγοριών.
Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν πως υπήρχε έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του, καθώς είχε μπερδευτεί από όσα είχε δει στην ταινία. Το παιδί τους αποκάλυψε τι είχε γίνει και έτσι η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.
Σε “διαμαρτυρία γονέα” αναφέρεται σε δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και ΕΑΕ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Αλέξανδρος Κόπτσης, σχετικά με επιστολή, η οποία απεστάλη στο ΥΠΑΙΘ και έχει να κάνει με καταγγελία εις βάρος εκπαιδευτικού, ο οποίος φέρεται να πρόβαλε ταινία με ερωτικές περιπτύξεις, σε μαθητές Δημοτικού σχολείου.
Ακολουθεί η δήλωση του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κου Α. Κόπτση
“Την Παρασκευή 19/5 γνωστοποιήθηκε διαμαρτυρία γονέα σχετικά με το ζήτημα αυτό. Την ίδια ημέρα η διαμαρτυρία απεστάλη αμέσως στην αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να ελέγξει και να ερευνήσει επισταμένως το περιστατικό, να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη και να μας ενημερώσει σχετικά.
Μόλις μας κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας, θα αποφανθούμε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία”.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom