Σιδηρόδρομοι
Αίτημα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για έκπτωση στα μέσα μεταφοράς κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου

Αίτημα για έκπτωση στα μέσα μεταφοράς κατά την περίοδο των εκλογών κάνει η ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας καλούνται, «τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση Κ.Υ.Α. που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς, (κτελ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τρένα, αεροπορικά εισιτήρια) αλλά και στα πρατήρια υγρών καυσίμων».

Σημαντικό είναι η έκπτωση να εφαρμοστεί σε όλο το Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό, το Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί μακριά από το μέρος που ψηφίζει.

Η ανακοίνωση

«Καλούμε τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση Κ.Υ.Α. που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς, (κτελ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τρένα, αεροπορικά εισιτήρια) αλλά και στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Η έκπτωση θα πρέπει να είναι για όλο το Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό, το Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του όπου και ψηφίζει, για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσουν από και προς τις σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Εκλογών .

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το μεγάλο κόστος διαβίωσης και η δυσαναλογία του μισθού που λαμβάνει σήμερα ένας μόνιμος ή αναπληρωτής που αναγκάζεται να ζει μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα