πανεπιστημιο
Το αρχαιότερο ίδρυμα της χώρας, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συγκεντρώνει τα φώτα τη δημοσιότητας, και λογικό καθώς ψηφίζουν 1.600 άτομα, μέλη ΔΕΠ.

Στο χώρο της Παιδείας έρχονται κρίσιμες εκλογές κι αυτές δεν είναι άλλες από τις πρυτανικές, που θα γίνουν σε περίπου μία εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου. Το αρχαιότερο ίδρυμα της χώρας, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συγκεντρώνει τα φώτα τη δημοσιότητας, και λογικό καθώς ψηφίζουν 1.600 άτομα, μέλη ΔΕΠ.

Εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και μένει να επιβεβαιωθεί η μεγάλη διείσδυση που έχει στο χώρο του Πανεπιστημίου ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής, καθηγητής καρδιολογίας, Γεράσιμος Σιάσος. Μην ξεχνάμε ότι είχε εκλεγεί στην Ιατρική Σχολή με σχεδόν 80% και δείχνει έτοιμος να αναλάβει τη θέση του πρύτανη.

Βασική του αντίπαλος, αλλά με μικρές πλέον πιθανότητες νίκης, όπως λένε καλά γνωρίζοντες το χώρο, εμφανίζεται η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου – Δημοπούλου. Κι αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει με τον νυν πρύτανη, Θ. Δημόπουλο, η απάντηση είναι ότι είναι σύζυγός του. Ουδέποτε όμως εξετέθη σε διοικητικές θέσεις.

Στις αξιόλογες υποψηφιότητες αυτή του Σπύρου Βλαχόπουλου, καθηγητή Δημοσίου Δικαίου, του Στέλιου Κώτσιου προέδρου του Οικονομικού, της προέδρου του Γεωλογικού Ασημίνας Αντωναράκου και του πρώην προέδρου του τμήματος Ισπανικής Φιλολογίας, Δημήτρη Δρόσου.

Μαθαίνουμε ότι έχει πέσει πολύ… τρέξιμο, τραπεζώματα και συνεννοήσεις από τους υποψήφιους καθώς ο χρόνος πλησιάζει. Αλλωστε, η θέση του πρύτανη είναι εξαιρετικά σημαντική και με μεγάλη δύναμη.

Πηγή: Βηματοδότης - tovima.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 24/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Πώς θα κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του β' σταδίου
ΑΣΕΠ 6Κ/2020: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν δικαιολογητικά για τις θέσεις στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
6Κ/2020 : Εκ νέου πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών κατηγορία ΔΕ (αναπληρώσεις)
ΑΣΕΠ 6Κ/2020: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν δικαιολογητικά για τις θέσεις στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης