ΔΟΑΤΑΠ: Διορίστηκε νέα -προσωρινή- γενική διευθύντρια
Πρόκειται για την έως τώρα Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π

Προσωρινή γενική διευθύντρια στον ΔΟΑΤΑΠ όρισε η υπουργός Παιδείας.

Με απόφασή της,  και μέχρι τον διορισμό Γενικού Διευθυντή στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.)  ορίζει ως Γενική Διευθύντρια την Βασιλική Αθανασοπούλου  του  Δημητρίου  υπάλληλο με βαθμό   Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Ο ανωτέρω υπάλληλος είναι υπόχρεος υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.)  και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 (περ. ι) του ν. 3213/2003 (Α’ 309), ως ισχύει. Η αρχική δήλωση υποβάλλεται από τον υπόχρεο υπάλληλο μέσα σε 90 (ενενήντα) ημέρες από την ημερομηνία απόκτησης της ιδιότητάς του (ήτοι με την ανάληψη καθηκόντων).

Τα επόμενα έτη,  και μέχρι τον διορισμό Γενικού Διευθυντή  στον Οργανισμό η δήλωση υποβάλλεται κάθε χρόνο κατά το διάστημα της θητείας της άσκησης της δραστηριότητας ή της διατήρησης της ιδιότητας των υπόχρεων και για το επόμενο έτος. Η ετήσια δήλωση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) μηνών μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος. Η παράλειψη υποβολής ή η υποβολή ανακριβούς ή ελλιπούς δήλωσης αποτελεί ποινικό αδίκημα, κατά το άρθρο 6 του ν.3213/2003. Ο οριζόμενος με την παρούσα απόφαση υπάλληλος καλείται να αναλάβει τα καθήκοντα της θέσης στην οποία  τοποθετείται γνωστοποιώντας την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα