υπουργειο Παιδείας
Οι νέοι Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων θα αναλάβουν υπηρεσία την επομένη της λήξης του διδακτικού έτους

Δείτε παρακάτω τους Πίνακες Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων που κυρώθηκαν σήμερα σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Ήδη έχουν αναρτηθεί στις περισσότερες Διευθύνσεις και συνεχίζουν να αναρτώνται 

Η Υπουργική Απόφαση Φ.361.22/6/149788 /Ε3/2-12-2022 προβλέπει ότι «υποψήφιοι που δεν υποβάλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα».

Οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών Σχολείων θα γίνουν από 13 έως 20 Απριλίου. 

Όσοι τοποθετούνται σε θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης διαγράφονται, μετά από την έκδοση της απόφασης τοποθέτησης, από τον αξιολογικό πίνακα επιλογής και θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από άλλη θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Σε νέα επικοινωνία του alfavita.gr  με τον Γ.Γ του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρο Κόπτση σχετικά με το χρόνο ανάληψης υπηρεσίας των νέων διευθυντών σχολικών μονάδων ο ΓΓ του ΥΠΑΙΘ επανέλαβε ότι "Θα υπάρξει τροπολογία που θα καθορίζει το χρόνο ανάληψης υπηρεσίας των νέων διευθυντών σχολείων με γνώμονα να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων". 

Τι προβλέπει η τροπολογία

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr η τροπολογία θα προβλέπει:

Οι νέοι Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων θα αναλάβουν υπηρεσία την επομένη της λήξης του διδακτικού έτους, στις 22 Ιουνίου.

Οι νέοι Διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων  θα αναλάβουν υπηρεσία την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, δηλαδή, την Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Δείτε εδώ τους κυρωμένους πίνακες των υποψηφίων σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Ιστοσελίδες Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ιστοσελίδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει

Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Πανελλήνιες 2025: Στατιστική — Όχι ένα, αλλά πέντε επαγγέλματα σε μία σχολή
Πανελλήνιες - Μηχανογραφικό 2025: Η Στατιστική ως «ελβετικός σουγιάς» σπουδών - Δεν υπόσχονται «κοινωνικό κύρος» όπως η Ιατρική ή η Νομική, ούτε...
Πανελλήνιες 2025: Στατιστική — Όχι ένα, αλλά πέντε επαγγέλματα σε μία σχολή