Κενά στα σχολεία: Να καλυφθεί το κενό ειδικότητας ΠΕ88.02 στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσ/νίκης
Το κενό θα έπρεπε να καλυφθεί από τις μεταθέσεις που έγιναν φέτος. Όμως κανένας/μία συνάδελφος/σσα της ειδικότητας ΠΕ88.02 δεν πήρε μετάθεση στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης

Αμεση κάλυψη για το  κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.02 στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσ/νίκης που το διεκδίκησαν συνάδελφοι και δεν καλύφθηκε από τις μεταθέσεις που έγιναν φέτος, ζητά με ανακοίνωσή της η Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Στα κενά που δημοσιοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για τις τοποθετήσεις σε οργανικές θέσεις, μεταξύ των κενών στις ειδικότητες ειδικής αγωγής, υπάρχει και κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.02 (13 ώρες) στο ΕΕΕΕΚ Π. Μελά.

Το κενό αυτό, όπως ενημερωθήκαμε από συνάδελφο της ίδιας ειδικότητας που υπηρετεί σε άλλο νομό, η οποία έχει καταθέσει ένσταση στο ΥΠΑΙΘ και στο ΚΥΣΔΕ, θα έπρεπε να καλυφθεί από τις μεταθέσεις που έγιναν φέτος. Όμως κανένας/μία συνάδελφος/σσα της ειδικότητας ΠΕ88.02 δεν πήρε μετάθεση στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Επειδή έχει κατατεθεί ένσταση, πριν τη δημοσιοποίηση των κενών από τη Διεύθυνση, απευθυνόμαστε προς το ΥΠΑΙΘ και το ΚΥΣΔΕ και ζητάμε να συζητήσει την ένσταση που κατατέθηκε και το κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.02 να καλυφθεί από τους συναδέλφους που έχουν κάνει αίτηση μετάθεσης και διεκδικούν με βάση τα μόριά τους να μετατεθούν στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kasselakis-stefanos
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»
«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην...
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»