Κενά στα σχολεία: Να καλυφθεί το κενό ειδικότητας ΠΕ88.02 στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσ/νίκης
Το κενό θα έπρεπε να καλυφθεί από τις μεταθέσεις που έγιναν φέτος. Όμως κανένας/μία συνάδελφος/σσα της ειδικότητας ΠΕ88.02 δεν πήρε μετάθεση στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης

Αμεση κάλυψη για το  κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.02 στη ΔΔΕ Δυτ. Θεσ/νίκης που το διεκδίκησαν συνάδελφοι και δεν καλύφθηκε από τις μεταθέσεις που έγιναν φέτος, ζητά με ανακοίνωσή της η Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Στα κενά που δημοσιοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για τις τοποθετήσεις σε οργανικές θέσεις, μεταξύ των κενών στις ειδικότητες ειδικής αγωγής, υπάρχει και κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.02 (13 ώρες) στο ΕΕΕΕΚ Π. Μελά.

Το κενό αυτό, όπως ενημερωθήκαμε από συνάδελφο της ίδιας ειδικότητας που υπηρετεί σε άλλο νομό, η οποία έχει καταθέσει ένσταση στο ΥΠΑΙΘ και στο ΚΥΣΔΕ, θα έπρεπε να καλυφθεί από τις μεταθέσεις που έγιναν φέτος. Όμως κανένας/μία συνάδελφος/σσα της ειδικότητας ΠΕ88.02 δεν πήρε μετάθεση στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Επειδή έχει κατατεθεί ένσταση, πριν τη δημοσιοποίηση των κενών από τη Διεύθυνση, απευθυνόμαστε προς το ΥΠΑΙΘ και το ΚΥΣΔΕ και ζητάμε να συζητήσει την ένσταση που κατατέθηκε και το κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.02 να καλυφθεί από τους συναδέλφους που έχουν κάνει αίτηση μετάθεσης και διεκδικούν με βάση τα μόριά τους να μετατεθούν στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ekpaideysi_apostasi_online.jpg
Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας
Τα διαδικτυακά μαθήματα απευθύνονται σε οποιονδήποτε, χωρίς να προαπαιτούνται γνώσεις Πληροφορικής ή άλλες προϋποθέσεις συμμετοχής.
Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ3.jpg
Σχολεία: Για τα ερωτηματολόγια της ιδιωτικής εταιρείας ICAP ADVISORY σχετικά με την Ειδική Αγωγή
Αντί να δοθεί γενναίο κονδύλι ώστε στο 2023 η Ειδική Αγωγή να μη στεγάζεται σε κοντέινερ, να καλυφθούν τα δεκάδες χιλιάδες κενά, να υπάρξει...
Σχολεία: Για τα ερωτηματολόγια της ιδιωτικής εταιρείας ICAP ADVISORY σχετικά με την Ειδική Αγωγή
υπουργειο Παιδείας.jpg
Εκπαιδευτικοί: Σχετικά με τις εκκρεμότητες στις υπηρεσιακές μεταβολές
Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να αποστείλει άμεσα  νέο αίτημα εξαίρεσης, έτσι ώστε να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από τα...
Εκπαιδευτικοί: Σχετικά με τις εκκρεμότητες στις υπηρεσιακές μεταβολές