Κινητοποιήσεις
Menelaos Myrillas / SOOC
Τα σωματεία των εκπαιδευτικών και οι ΕΛΜΕ συνεχίζουν τον αγώνα για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στο βωμό του κέρδους

Φορείς και σύλλογοι εκπαιδευτικών προχωρούν και αυτή την εβδομάδα σε κινητοποιήσεις και δράσεις «για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στο βωμό του κέρδους».

Για σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές στα σχολεία, για φθηνή και ασφαλή μετακίνηση. Βάζοντας στη ζωή άμεσα τη συζήτηση και τον προβληματισμό που άνοιξε στην πρόσφατη μαζική σύσκεψη σωματείων που έγινε στο Σπόρτινκ, έχουν πάρει μια σειρά πρωτοβουλιών ενημέρωσης των εκπαιδευτικών και των γονιών που θα καταλήξουν σε τοπικές κινητοποιήσεις όλο το επόμενο διάστημα.

Ο ΣΕΠΕ ΄΄ΣΕΦΕΡΗΣ΄΄ οργανώνει τη Δευτέρα εκδήλωση για τις σχολικές υποδομές, ο ΣΕΠΕ ΄΄Ρ. ΙΜΒΡΙΩΤΗ΄΄ και ο ΣΕΠΕ ΄΄Σωκράτης΄΄ την Τρίτη 28/3 σύσκεψη με Ενώσεις Γονέων, μαθητικά συμβούλια, μαζικούς φορείς για το αντίστοιχο ζήτημα από την Καισαριανή, το Βύρωνα και το Παγκράτι και το Μενίδι αντίστοιχα.

Το ζήτημα της ασφάλειας της μετακίνησης των εργαζόμενων στον προαστιακό ανοίγει η Α΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ του Θριασίου  μαζί με το ΣΕΠΕ ΄΄Βάρναλης΄΄ με συγκέντρωση τη Δευτέρα 27/3 στις 14:30 στη στάση του προαστιακού στη Μαγούλα.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια συνέχεια δίνεται και η προσπάθεια της παρεμπόδισης της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, της κατηγοριοποίησης των σχολείων μέσω της αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης με συσκέψεις των σωματείων με νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, όπως ο ΣΕΠΕ ΄΄ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ΄΄, αλλά και κοινές παραστάσεις διαμαρτυρίας, όπως οι ΣΕΠΕ και οι ΕΛΜΕ της Α΄Αθήνας την Τετάρτη 29/3.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilekpaideusi 1280
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»
Παρεμβάσεις για ρατσιστικά και στερεοτυπικά περιεχόμενα σε εκπαιδευτικό υλικό – Θετική ανταπόκριση από Υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»