Κινητοποιήσεις
Menelaos Myrillas / SOOC
Τα σωματεία των εκπαιδευτικών και οι ΕΛΜΕ συνεχίζουν τον αγώνα για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στο βωμό του κέρδους

Φορείς και σύλλογοι εκπαιδευτικών προχωρούν και αυτή την εβδομάδα σε κινητοποιήσεις και δράσεις «για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στο βωμό του κέρδους».

Για σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές στα σχολεία, για φθηνή και ασφαλή μετακίνηση. Βάζοντας στη ζωή άμεσα τη συζήτηση και τον προβληματισμό που άνοιξε στην πρόσφατη μαζική σύσκεψη σωματείων που έγινε στο Σπόρτινκ, έχουν πάρει μια σειρά πρωτοβουλιών ενημέρωσης των εκπαιδευτικών και των γονιών που θα καταλήξουν σε τοπικές κινητοποιήσεις όλο το επόμενο διάστημα.

Ο ΣΕΠΕ ΄΄ΣΕΦΕΡΗΣ΄΄ οργανώνει τη Δευτέρα εκδήλωση για τις σχολικές υποδομές, ο ΣΕΠΕ ΄΄Ρ. ΙΜΒΡΙΩΤΗ΄΄ και ο ΣΕΠΕ ΄΄Σωκράτης΄΄ την Τρίτη 28/3 σύσκεψη με Ενώσεις Γονέων, μαθητικά συμβούλια, μαζικούς φορείς για το αντίστοιχο ζήτημα από την Καισαριανή, το Βύρωνα και το Παγκράτι και το Μενίδι αντίστοιχα.

Το ζήτημα της ασφάλειας της μετακίνησης των εργαζόμενων στον προαστιακό ανοίγει η Α΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ του Θριασίου  μαζί με το ΣΕΠΕ ΄΄Βάρναλης΄΄ με συγκέντρωση τη Δευτέρα 27/3 στις 14:30 στη στάση του προαστιακού στη Μαγούλα.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια συνέχεια δίνεται και η προσπάθεια της παρεμπόδισης της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, της κατηγοριοποίησης των σχολείων μέσω της αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης με συσκέψεις των σωματείων με νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, όπως ο ΣΕΠΕ ΄΄ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ΄΄, αλλά και κοινές παραστάσεις διαμαρτυρίας, όπως οι ΣΕΠΕ και οι ΕΛΜΕ της Α΄Αθήνας την Τετάρτη 29/3.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η Οργισμένη απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στο χυδαίο βίντεο Μπογδάνου (vid)

«Είχε γίνει η ζωή μου κόλαση» – Πώς καθηγητής προσέγγιζε ερωτικά φοιτήτριές του

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα