ΤΕΦΑΑ
Σοβάδες ταβανιού έπεσαν στο διάδρομο του ΤΕΦΑΑ Αθηνών

Τυχεροί στάθηκαν οι φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και δεν τραυματίστηκαν, όταν κομμάτι του ταβανιού, του κεντρικού διαδρόμου της σχολής, κατέρρευσε!

Όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν στα «Φοιτητικά Νέα» φοιτητές του ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ, «την Πέμπτη 16/3 στο χώρο της σχολής και συγκεκριμένα έξω από τις αίθουσες του Μεγάλου Αμφιθεάτρου και της αίθουσας 5, οι σοβάδες από το ταβάνι φούσκωσαν και έπεσαν κυριολεκτικά κάτω».

Τι αναφέρουν οι φοιτητές

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί απόρροια της συνεχούς υποχρηματοδότησης και αμέλειας που δείχνει το κράτος προς τα Πανεπιστήμια.

Παράλληλα τονίζεται ότι, «δεν είναι τυχαίο ότι ολόκληρο το ΕΚΠΑ λαμβάνει ετήσια χρηματοδότηση 2,6 εκ. ευρώ και την ίδια στιγμή δίνονται για την απόσπαση της διδακτικής και παιδαγωγικής επάρκειας και από τη δική μας σχολή, 13,6 εκ. ευρώ».

Οι φοιτητές ζητούν άμεσα την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη λήψη μέτρων προφύλαξης των διδασκόμενων στα γήπεδα άθλησης, λόγω των συχνών περιστατικών τραυματισμών που σημειώνονται εξαιτίας της ακαταλληλότητας του ταρτάν.

Τέλος, απαιτούν τα εξής:

«1. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επιλυθούν άμεσα οι υλικές ζημιές στο χώρο της σχολής και να αναπληρωθούν όλα τα μαθήματα που αναβάλλονται λόγω της ζημιάς.

2. Έκτακτο κρατικό κονδύλι για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, συνολικά των εγκαταστάσεων, των γηπέδων και εργαστηρίων της σχολής.

3. Μετεγκατάσταση της σχολής μας στο χώρο της Ζωγράφου, για τον οποίο υπάρχει συγκεκριμένο κρατικό κονδύλι και πληροί όλες τις προϋποθέσεις μετεγκατάστασης».

τεφαα α
τεφαα β

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kasselakis-stefanos
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»
«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην...
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»