ypaith
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
Αναμορφωμένος Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας υποψηφίων Διευθυντών/ντριών των Εκκλησιαστικών Σχολείων (Ε.Σ.) του Ν. 4823/2021 (Α΄ 136) –Πρόγραμμα συνεντεύξεων

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 117 του Ν. 4823/2021 (ΦΕΚ 136 τ. Α’), ο αναπροσαρμοσμένος πίνακας επιλογής με αξιολογική σειρά, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής των περ. α) έως ε) της παρ. 5, των υποψηφίων Διευθυντών/τριών των Εκκλησιαστικών Σχολείων (Ε.Σ.), κατόπιν εξέτασης ενστάσεων των υποψηφίων από το Εποπτικό Συμβούλιο Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης εντός της οριζόμενης προθεσμίας.

Ορίζεται ότι οι συνεντεύξεις των υποψηφίων Διευθυντών/ντριών των Εκκλησιαστικών Σχολείων θα λάβουν χώρα στο κτίριο του Υ.ΠΑΙ.Θ., Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, στο Ισόγειο, Αίθουσα 0043, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα συνεντεύξεων.

Υποψήφιοι, οι οποίοι δεν προσέρχονται στη συνέντευξη αποκλείονται από την επιλογή.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να προσέρχονται 20’ πριν την προγραμματισμένη ώρα της συνέντευξης προσκομίζοντας ενώπιον του Συμβουλίου Αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο ή οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Σημειώνεται ότι ,σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 6 της αρ. 128677/Θ2/19-10-2022 (Β’ 5464) Υ.Α., εάν συντρέχει σοβαρός λόγος, η συνέντευξη μπορεί να διενεργείται ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως, μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης, με ευθύνη του Ε.Σ.Ε.Ε. Στην περίπτωση αυτή, ο υποψήφιος θα πρέπει να αιτηθεί εγγράφως και τεκμηριωμένα προς το Ε.Σ.Ε.Ε., στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], από 18/03/2023 μέχρι και 20/03/2023 και ώρα 23:59, τη διεξαγωγή της συνέντευξης εξ αποστάσεως, δηλώνοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση της τηλεδιάσκεψης.

Επισημαίνεται ότι η διεξαγωγή της συνέντευξης εξ αποστάσεως μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας είτε προσωπικό υπολογιστή (με λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows, Apple Mac OS και Linux), είτε κινητή συσκευή (με λειτουργικό σύστημα Android και iOS ), όπου  είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του Zoom Client for Meetings.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα συνεντεύξεων και τον Αναμορφωμένο Προσωρινό Αξιολογικό Πίνακα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sde
Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Έλεγχος απολυτηρίων με ένα «κλικ»
Νέα ψηφιακά εργαλεία για την εγγραφή στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας - Διασταύρωση στοιχείων μεταναστών και άμεση επιβεβαίωση απολυτηρίων
Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Έλεγχος απολυτηρίων με ένα «κλικ»
ekdromi.jpg
«Εμπόδια» στις σχολικές εκδρομές: Αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης
Η Δ’ ΕΛΜΕΘ ζητά άμεσες παρεμβάσεις για να πραγματοποιηθούν κανονικά οι προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις
«Εμπόδια» στις σχολικές εκδρομές: Αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης
Σοφία Ζαχαράκη, υπουργείο Παιδείας
Ιδρύεται η Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών – Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο
Τι αλλάζει στις Ανώτερες Σχολές Μουσικής και Δραματικής Τέχνης – Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας
Ιδρύεται η Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών – Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο