ypaith
Οι αγώνες διεξαχθούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β.) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Άρσης Βαρών μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχολικού έτους 2022-2023.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (Ε.Ο.Α.Β.) και θα διεξαχθούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στο Β΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης Πιερίας, σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Υπόδειγμα προς συμπλήρωση για τα σχολεία ΕΔΩ

Η υπεύθυνη δήλωση ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική αίθουσα
Όταν η Τοπική Ιστορία μπαίνει στην τάξη: Οι «Δράσεις Ενεργού Πολίτη» στα σχολεία
Υποχρεωτικές δράσεις σε Δημοτικά και Γυμνάσια φέρνουν τους μαθητές πιο κοντά στον τόπο και την κοινωνία τους
Όταν η Τοπική Ιστορία μπαίνει στην τάξη: Οι «Δράσεις Ενεργού Πολίτη» στα σχολεία
εκπαιδευτικοι
Οι «σπασμένες φλέβες» των διώξεων – Το πρώτο πειθαρχικό νεοδιόριστων και το μήνυμα φόβου
Με αφορμή το πρώτο πειθαρχικό νεοδιόριστων στην Τρίπολη (16 Ιανουαρίου 2026)
Οι «σπασμένες φλέβες» των διώξεων – Το πρώτο πειθαρχικό νεοδιόριστων και το μήνυμα φόβου
istoria.jpg
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.
Όταν δεν καταλαβαίνεις τι διακυβεύεται στην «Αντιγόνη» ή στον Θουκυδίδη, δεν φταις εσύ· φταίει ο τρόπος που σου τα δίδαξαν.
Μικέλα Χαρτουλάρη: Όταν η Ιστορία «σταματά» πρακτικά στο 1922, δεν έχουμε απλώς κενά γνώσης· έχουμε αδυναμία κατανόησης του παρόντος.