φοιτητες-προπυλαια
Κύμα καταλήψεων σε πανεπιστημιακές σχολές για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Συμβολική κατάληψη στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια αυτή την ώρα από φοιτητικούς συλλόγους, ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου στις 12:00 που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας από μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, φορείς και συλλογικότητες. 

«Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» είναι το κεντρικό σύνθημα των φοιτητικών συλλόγων που ζητούν απαντήσεις αλλά και να αποδοθούν ευθύνες για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. 

φοιτητες-προπυλαια

Πολλά σχολεία και πανεπιστημιακές σχολές τελούν υπό κατάληψη με τους μαθητές και τους φοιτητές να προαναγγέλλουν σήμερα τη συμμετοχή στους στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Κρήτη και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι καθηγητές των ΑΕΙ, με την ΠΟΣΔΕΠ να καλεί την Πανεπιστημιακή κοινότητα σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται από μαζικούς φορείς και σε διεκδίκησή τους με τη μορφή (αποχή από καθήκοντα, στάση εργασίας, απεργία) που αποφασίζουν οι σύλλογοι ΔΕΠ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις αναπληρωτών: Το 1ο Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με μόνο 50 ευρώ εγγραφή (Έως 4 Δεκεμβρίου)

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ τις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ: Τεράστια έκπτωση στο κορυφαίο σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα