ΟΛΜΕ: Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ
Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης - Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 12.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη, 8  Μαρτίου 2023, (μετατροπή τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία) για να απαιτήσουμε μαζί με όλους/ες τους/τις εργαζόμενους/ες και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα  των Τεμπών.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 12.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Χαιρετίζουμε τους/τις εργαζόμενους/ες, τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και το φοιτητικό κίνημα που συμμετείχαν στις ως τώρα κινητοποιήσεις και καλούμε σε ένταση και συνέχεια του αγώνα. Το δυστύχημα  στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες της τραγωδίας που ζει ο λαός μας, να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι και να μην κρύβονται πίσω από τα «ανθρώπινα» λάθη.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπήσουμε και φυσικά δεν το κάνουμε, αντίθετα από την πρώτη στιγμή βγήκαμε στους δρόμους και αγωνιζόμαστε για να πληρώσουν καταρχήν οι ένοχοι και για να μην υπάρξει άλλη τέτοια τραγωδία.

Όλες και Όλοι στον αγώνα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων
Η υπουργός Παιδείας υπέγραψε την απόφαση για επικαιροποίηση των αδειών ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λίστα)
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων