πανεπιστήμιο αιγαιου σεμινάρια
Η θητεία των υπηρετουσών Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που λήγει την 28η.2.2Ο23 παρατείνεται έως την 30ή.6.2023.

Νέα τετράμηνη παράταση για τους Πρυτάνεις των πανεπιστημίων Αιγαίου, Θεσσαλίας και Μακεδονίας, προβλέπει τροπολογία, την οποία κατέθεσε χθες η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, προς ψήφιση, στη Βουλή

«Η θητεία των υπηρετουσών Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που λήγει την 28η.2.2Ο23 παρατείνεται έως την 30ή.6.2023. Αν στα Πανεπιστήμια του πρώτου εδαφίου λήγει η θητεία των υπηρετούντων Κοσμητόρων Σχολών, με πράξη του Πρύτανη δύναται να παρατείνεται η θητεία των υπηρετούντων Κοσμητόρων Σχολών για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει την 31η.8.2023».

Πρόκειται γα τα τρία Πανεπιστήμια, στα οποία τα 6 εκλεγμένα εσωτερικά μέλη παρά της επαναλαμβανόμενες συνεδριάσεις δεν κατάφεραν να εκλέξουν τα εξωτερικά μέλη, λόγω ισοψηφίας (3-3), προκειμένου να συγκροτηθούν τα Συμβούλια Διοίκησης.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Στο στόχαστρο της «Συσπείρωσης» η καθυστέρηση της Γενικής Συνέλευσης και η απουσία θέσης για την απεργία της Πρωτομαγιάς
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ