τρελλός-καθηγητής
"Καλημέρα σας, με τέτοιες εργασίες σίγουρα επιμορφώνεται ο εκπαιδευτικός (αν καταλάβει τις ερωτήσεις), δεν ξέρω όμως μετά τα ψυχοφάρμακα που θα ακολουθήσουν σε τί κατάσταση θα είναι"

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, τη διαδικασία οργάνωσης και ενημέρωσης, αλλά και το περιεχόμενό του επιμορφωτικού υλικού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γελοία αν δεν ήταν εξοργιστική!

Προγραμματισμός άρπα-κόλλα, τροποποιήσεις-παρατάσεις στα ΦΕΚ λόγω αργοπορίας… απλά για να «ολοκληρωθεί» η επιμόρφωση στα χρονικά όρια του ΕΣΠΑ, μέχρι το τέλος του έτους και να θεωρηθεί ότι πραγματοποιήθηκε. Μηνύματα στα viber, στα μέιλ και αποστολή προγραμμάτων που «υποχρεώνουν» τους επιμορφούμενους να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες εκτός διδακτικού και εργασιακού ωραρίου, Σαββατοκύριακα, σε ημέρες αργίας, τη Μεγάλη Εβδομάδα κ.ο.κ. Μάλιστα ορισμένοι επιμορφωτές έχουν ξεπεράσει εντελώς τα όρια, φτιάχνουν ομάδες viber με τους επιμορφούμενους χωρίς καμία συγκατάθεση, στέλνουν μηνύματα σε άσχετες ώρες, λες και απευθύνονται σε φίλους τους!

Αλλά το μεγάλο πανηγύρι γίνεται με το "επιμορφωτικό" υλικό για τους επιμορφούμενους.

Σήμερα, αχάραγα, μια εκπαιδευτικός αναγνώστρια του alfavita.gr, μας έστειλε την παρακάτω σελίδα από το επιμορφωτικό υλικό με το εξής σχόλιο: "Καλημέρα σας, με τέτοιες εργασίες σίγουρα επιμορφώνεται ο εκπαιδευτικός (αν καταλάβει τις ερωτήσεις), δεν ξέρω όμως μετά τα ψυχοφάρμακα που θα ακολουθήσουν σε τί κατάσταση θα είναι"

επιμόρφωση

 Τέτοιου τύπου επιμόρφωση καλούνται να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί μέσα από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα-express (96 ωρών, εκ των οποίων 24 ώρες θα παρασχεθούν με σύγχρονη και 72 ώρες με ασύγχρονη εκπαίδευση)  όλο εκτός εργασιακού ωραρίου και επιπλέον των εργασιακών υποχρεώσεων των εκπαιδευτικών ,ακόμα και σε ημέρες επίσημων αργιών όπως η Καθαρή Δευτέρα, μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ή της δεύτερης εβδομάδας του Πάσχα!, χωρίς κανένα σεβασμό στον ιδιωτικό τους χρόνο, μετατρέποντας  τον  σε κινούμενη άμμο και  παραβιάζοντας κάθε έννοια εργατικού, δικαίου!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γροθιές συγκρούονται με χρώματα στις σημαίες της Κίνας και των ΗΠΑ
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Η Κίνα ζητά την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο και διαμηνύει ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αυτοαναγορεύεται σε παγκόσμια αστυνομία»
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Οι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους ή προκειμένου για μουσικούς αναγνωρισμένου ταλέντου, το 15ο...
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σπυριδάκη
ΕΠΑΛ «δύο ταχυτήτων»: Χωρίς βιβλία οι μαθητές – Στη Βουλή το μπάχαλο με τον «Διόφαντο»
Σκληρή κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ για τα ΕΠΑ.Λ. και τα Π.ΕΠΑ.Λ. - Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις λίγους μήνες πριν τις Πανελλήνιες
ΕΠΑΛ «δύο ταχυτήτων»: Χωρίς βιβλία οι μαθητές – Στη Βουλή το μπάχαλο με τον «Διόφαντο»