φοιτητες ΕΜΠ διακοπή ρευματος κινητα
Με ειρωνεία αντιμετώπισε ο Πρύτανης την εικόνα των φοιτητών που έγραφαν εξετάσεις υπό το φως κινητών

Μια δήλωση που κινείται στο πεδίο της ειρωνείας και της απαξίωσης σε βάρος των φοιτητών και των συνθηκών που τους οδήγησαν χτες, στη διάρκεια της καταιγίδας στην Αθήνα, να δίνουν εξετάσεις υπό το φως των φακών των κινητών τους, εικονα που παρέπεμπε σε ένα ιδιότυπο «κρυφό σχολειό», έκανε σήμερα ο πρύτανης του Ε.Μ.Πολυτεχνείου κ.Ανδρέας Μπουντουβής.

Αποφεύγουμε να τη σχολιάσουμε και την παραθέτουμε ακριβώς όπως την απέστειλε, αφού το ύφος της δήλωσης αποτελεί και τον καλύτερο σχολιασμό των όσων αναφέρει:

Η δήλωση του Πρύτανη του Ε.Μ.Πολυτεχνείου

Σχετικά με το ΕΜΠ-κρυφό σχολειό

Αυτό που δεν ανέφερε το χτεσινό ρεπορτάζ είναι ότι οι εξεταζόμενοι (που έγραφαν υπό το φως των φακών  των κινητών τηλεφώνων τους) ήταν βρεγμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια λόγω καταιονιζόμενου νερού από την οροφή του αμφιθεάτρου και αναβλύζοντος από το δάπεδο καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης. Επίσης ότι μερικοί εγκατέλειψαν την εξέταση επειδή «έμειναν» από μπαταρία κινητού καθώς και ότι επιτηρητές και διδάσκοντες έσπευσαν στον παρακείμενο ναΐσκο και έφεραν κεριά που όμως δεν μπόρεσαν να ανάψουν ελλείψει σπίρτων και αναπτήρων.

Ο «δράκος» του αφηγήματος είναι ότι η διακοπή ρεύματος, λόγω ρελέ, διήρκεσε 7 λεπτά σε ένα 3-ωρο διαγώνισμα Μαθηματικών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με ενημέρωση από τους εξεταστές  καθηγητές. 7 λεπτά είναι, βεβαίως, αρκετά για μερικές φωτογραφίες αλλά λίγα για όσους φαίνεται ότι θα προτιμούσαν μπλακ-άουτ διαρκείας.

Ανδρέας Μπουντουβής

Πρύτανης ΕΜΠ

Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι για τις υπόλοιπες φωτογραφίες (όπως η ακόλουθη) που δείχνουν την πλημμύρα στο ΕΜΠ, ο πρύτανης δεν είπε τίποτα. Ισως το θεωρεί φυσιολογικό.

πλημμυρα εμπ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η Οργισμένη απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στο χυδαίο βίντεο Μπογδάνου (vid)

«Είχε γίνει η ζωή μου κόλαση» – Πώς καθηγητής προσέγγιζε ερωτικά φοιτήτριές του

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα